06.09.2017

Forfatter:

Antisemitisme i Europa: Ny officiel rapport

Gatestone:

Ny undersøgelse, Antisemitic Violence in Europe, 2005-2015, skrevet af Johannes Due Enstad fra Senter for studier av Holocaust i Oslo og Universitetet i Oslo

Enstad påpeger, efter at have undersøgt statistikker fra Frankrig, Storbritannien, Tyskland, Sverige, Norge, Danmark og Rusland, at et af disse syv lande "tydeligt skiller sig ud med et meget lavt antal" antisemitiske hændelser på trods af landets "relativt store jødiske befolkning..."

Det er absurd, at hver gang en gerningsmand tegner et hagekors, betragter den svenske regering det automatisk som en "højreorienteret" handling.

Enstad konkluderer, at højreorienterede i alle hans undersøgelses fire større vesteuropæiske lande udgør "et klart mindretal blandt gerningsmændene". "I Frankrig, Sverige og Storbritannien (men ikke i Tyskland) blev gerningsmanden oftere opfattet som venstreorienteret end højreorienteret".

Læs mere her >>>

talerne fra Folkefesterne 2014-2018