08.05.2006

Erkendelse af virkeligheden, - en sej proces!!!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Frankrig er ved at vågne efter en dyb søvn.

 

I Danmark er der ved at komme en smule selvkritik hos de politiske kræfter, der for ganske få år siden sværtede enhver kritik eller bekymring af den stigende indvandring som "ren rasicme."

 Det gælder bl.a Socialistisk Folkeparti, der nu ikke længere har den mening, at alle fra den islamiske kulturkreds er en "berigende" faktor i det danske samfund. Det er lidt sent man kommer til denne erkendelse, ja det er for sent.

Danmark er idag ved at blive et opløst multietnisk og multikulturelt samfund. Skal der ændres på denne negative udvikling kræver det, at man i partierne på Christiansborg vedkender sig de store problemer udviklingen allerede har skabt. 

Hvis man samtidig vil bruge tid på at studere den demografiske udvikling i Danmark de næste 50 år, vil man opdage, at de seneste 25 års katastrofepolitik på fremmedspørgsmålet, - med sikkerhed ender med at danskerne kommer i mindretal i deres eget land. 

Dette resultat, kan ikke ændres ved de paradeforslag, der med jævne mellemrum kommer fra Dansk Folkeparti. 

I Frankrig er man endnu længere ude i sumpen. Her er der store bydele i flere franske storbyer, med Paris som et skræmmende eksempel, hvor Frankrig i princippet ikke længere eksisterer.

 Det er den franske regering ved at indse.

 Den 2. maj skrev Le Figaro en ledende artikel om de stramninger, der er ved at komme i fransk lovgivning omkring indvandringen.  Le Figaro skriver følgende:

 - "Farlig og uansvarlig" kaldes Sarkozys nye immigrationslov af religiøse ledere og Socialistpartiet, hvem man da må sprøge: 

Oplever Frankrig i dag ikke en alvorlig krise i sine integrationsmekanismer som følge af  30 års ukrontrolabel indvandring? 

Er det urimeligt, at en udlændning, som kommer til Frankrig forpligtiger sig til at respektere vore love og lære fransk? 

Er det uansvarligt at kræve af en immigrant, som ønsker sin familie hertil, at han kan forsørge og huse den.

 Sarkozys fastslår fortjenstfuldt det princip, at Frankrig lige som alle andre demokratiske nationer i verden, selv har ret til at bestemme, hvilke indvandrere landet vil acceptere." 

Der er noget der tyder på, at fransk fornuft stadig findes!!!

  

Kilde: Dagbladet Information onsdag den 3. maj 2006.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810