05.05.2006

Hvor længe varede befrielsen???

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Ingen nytænkning hos indvandringsekspert.

 Alt imens arbejdsløsheden i flere EU lande er høj, og uden nogen udsigt til at falde, tales der fremdeles om øget indvandring.

 Denne antagelse bygger på nogle beregninger, der tager udgangspunkt i , at den massive afgang fra arbejdsmarkedet som de store efterkrigsårgange vil udløse, kræver stor indvandring, - hvis fratrådte skal erstattes person for person. En af advokaterne for den øgede indvandring er økonom og og ekspert i EU`s  indvandrepolitik Hans Kornø Rasmussen. 

Til Dagbladet information den 28.4 udtaler Kornø Rasmussen følgende:

 "Spanierne har forstået det, resten af Europa også må indse. Vi kan ikke klare os selv i længden. Derfor er vi nødt til at vænne os til tanken om at blive et indvandrings-kontinent. Det kræver en mentalitetsændring."

 I sin nye bog "Mellem kontrol og afmagt - EU`s asyl og indvandrepolitik"  sætter Kornø Rasmussen tal på de udfordringer et aldrende Europa står overfor.

 ".Det globale folketal vil vokse med mere end 2,6 milliarder til over 9 milliarder frem til år 2050. Hele denne tilvækst vil finde sted i udviklingslandene, her især Afrika og Sydøstasien - mens det samlede folketal i den rige del af verden - Europa, Nordamerika, Japan, Australien og New Zealand vil forblive uændret.

 .I perioden fra 1990 til 2.000 stod indvandrere for 89 procent af befolkningstilvæksten i Europa. 

.I 1996 beregnede EU´s statistiske kontor Eurostat, at hvis den massive afgang fra arbejdsmarkedet i de daværende 15 EU-lande skulle erstattes person for person med mennesker udefra, skulle indvandringen fra 2005 ottedobles i forhold til indvandringen i midten af 1990erne, og fra 2015 skulle indvandringen 14-dobles frem mod 2024. 

.EU-Kommissionens beregeninger fra 2003 viser, mellem 2005 og 2030 vil arbejdsstyrken i EU falde med 20,8 millioner personer." 

Jeg stiller spørgsmålet:

 Er der nogen der kan sige noget om, hvor mange industriarbejdspladser, der forlader EU-området de næste 25 år? Hvor meget vil atomatiseringen,- og robottiseringen i europæisk fremstillingsindustri betyde? 

Er EU et førende område i logistik og forskning om 25 år, eller har EU udviklet sig til en 2- plads?

 Ingen ved det.  Heller ikke EU-Kommissionen eller Hans Kornø Rasmussen.

 Men vi ved til gengæld, at de seneste 40års massive indvandring til Europa har skabt store problemer i alle lande, - og med en social og økonomisk negativ effekt!!!

 Dertil en Islamisk Femtekolonne som ingen kender omfanget af. En folkelig destabilliserende faktor.

 Hvert år rejser ca 600.000 personer illegalt ind i Europa. Cirka 2,2 millioner tredjelandsstatsborgere får hvert år tilladelse til at rejse ind i EU med henblik på familiesammenføring, studier, forskning eller andet.

 Alt ialt en katastrofe-udviklnig for Europa.  

Her på en 5. maj skal mit ønske for Danmark være, at den danske befolkning træder i karakter og forlanger af de ansvarlige politikere, at Danmark skal forblive et  dansk land for det Danske Folk.

 Kilder:Dagbladet Information fredag den 28.april 2006.

          Hans Kornø Rasmussen: Mellem kontrol og afmagt:EU´s asyl-og indvandrepolitik

          Dansk Institut for Int. Studier, 2006.  

  

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810