03.05.2006

Ikke overraskende!!

Muslimske studerende siger, at de indoktrineres.

Muslimske studerende på et britisk universitet med stærke bånd til Iran har klaget over, at de under deres imamuddannelse bliver undervist i fundamentalistiske doktriner, som beskriver ikke-muslimer som ùdskud`.

Ifølge The Times, er det ILmiyya of London, en religiøs skole, der benytter det fundamentalistiske materiale. Skolen har en "søsterinstitution", The Islamic College for Advanced Studies,som tilbyder universitetsgrader, der giver merit på Middelsex University. De studerende tager deres religiøse kurser, sideløbende med en universitetsgrad i islamiske studier. Det er stærk kost:

Især i Storbritannien, der har fostret det store frihedsbrev Magna Carta, der har været det engelske forfatningsdokument og grundlaget for Englands frie styreform siden 15. juni 1215.

Kilde: Dagbladet Information mandag den 24. april 2006

talerne fra Folkefesterne 2014-2018