25.07.2017

Hyl og skrål

Forfatter:

Og eksperterne og organisationerne tager fejl.

Hver gang, der iværksættes selv et nok så beskedent tiltag for at får styr på indvandringen, lyder det fra pressens ”eksperter” og de af pressen anvendte organisationer, at ”det vil belaste Danmarks internationale omdømme”. Og hver gang vi har hørt dette skrål, viser det sig, at eksperterne og organisationerne tog fejl. Senest var det smykkeloven, der blev udråbt som helt ødelæggende for vort omdømme. Men det gik stik modsat: Om  Danmarks omdømme i USA, Storbritannien, Sverige og Norge i lyset af de mange negative presseomtaler af smykkeloven i netop de lande. ”… mens 7 pct. af de adspurgte svarede, at de havde fået et dårligere indtryk af Danmark fra januar til juni 2016, svarede hele 75 pct., at deres syn på Danmark var uændret. 11 pct. af de adspurgte havde endda fået et bedre indtryk af Danmark.”

LÆS MERE HER>>>

talerne fra Folkefesterne 2014-2018