17.07.2017

Synspunkter fra Centraleuropa

Forfatter:

Gatestone:

Mange såkaldte asylansøgere har nægtet at flytte til Central- og Østeuropa, eftersom de økonomiske ydelser dér er lavere end i Frankrig, Tyskland og Skandinavien. Herudover er hundredvis af migranter, der er blevet forflyttet til de i EU-sammenhæng fattige lande Estland, Letland og Litauen, siden smuttet til Tyskland og andre rigere EU-lande.

"Det bør siges klart og direkte: Dette er et angreb på Europa, på vores kultur, på vores traditioner" – Polens premierminister Beata Szydło.

"Jeg mener, at vi har ret til at beslutte, at vi ikke ønsker et stort antal muslimer i vores land. Det handler for os om historisk erfaring" - Viktor Orbán, Ungarns premierminister, der refererede til Det Osmanniske Riges besættelse af Ungarn fra 1541 til 1699.

talerne fra Folkefesterne 2014-2018

Liberalfacismen>>>