30.04.2006

Iran har ikke tid

Iran forsøger at snyde Det Internationale Samfund

Den iranske regering og præsident Mahmoud Ahmadinejad forsøger nu at snyde det internationale samfund ved at tilbyde  FN-organet  IAEA  Det Internationale Atomenergiagentur mulighed for inspektion på Irans atom-anlæg.

Næstformanden for Iran´s atomorganisation Mohammad Saidi opfordrer FN´s Sikkerhedsråd til at imødekomme det Iranske tilbud..

Men Det Inernationale Samfund bør ikke lytte til ”gangster-regimet” i Teheran.

Deres udmeldinger er trusler mod international orden og bør besvares med kontant magt.

Som Israel´s fungerende præmierminister E. Olmert har udtrykt sig:

”Irans præsident Mahmoud Ahmadinejad er en skruppeløs psykopat , der taler på samme måde som Hitler. En antisemit, der vil udrydde det jødiske folk og udslette Israel.”

Hvis den civiliserede  verden ønsker fred og sikkerhed, må præstestyret ikke komme i nærheden  af atomare våben.

De kan jo udføres i mini-format og skrædder-syes til selvmordsbombemænd og kvinder.

Irans religiøse overhoved Ali Khamenei har udtalt:  ”Amerikanerne skal vide, at hvis de angriber Iran, vil deres interesser blive skadet overalt i verden.”

Præsident M. Ahmadinejad er også klar, og udtaler følgende:

”Hvis de ønsker at angribe det iranske folks rettigheder, vil vi sørge for, at de kommer til at fortryde. Gud ske lov og tak for, at vi er en atomstat. Vi vil ikke bøje os for uretfærdighed og pres.”

Ja, det er kontante udmeldinger fra en stor og stærk olienation.

Med en totalitær islamisk psykopat ved statsroret!!!

Det paradoksale ved situationen er, at USA selv er årsag til det styrkede iranske præstestyre.

USA fjernede det fjendtlige sunni-regime i Afghanistan med iransk bistand.

Dernæst tog USA fat på Irak´s diktator Saddam Hussein, med hvem Iran havde udkæmpet en blodig krig i 1980erne.

Med USA´s store pres trak  Syrien sig ud af Libanon. Det gav større muligheder til de iransk-støttede Hizbollahs styrker.

Det er de samme kredse, der sætter brand i områder i Irak i dag, og næsten gør det umuligt for USA og bl.a Danmark at skabe mulighed for fred og demokrati i landet.

Alt i alt har  præstestyret i Iran magtbegærlige stormagtsdrømme.

Det eneste kort USA og den frie verden har på hånden i denne sag, er det iranske eksilsamfund i Vesten, det største befinder sig i USA.

Mange af dem er monarkistiske og er derfor upopulære blandt store dele af iranerne. Den af CIA indsatte Shah vandt aldrig massernes tillid.

Men trods dette, har den amerikanske udenrigsminister Condoleezza Rice fået Kongressen til at hæve bevillingerne til den iranske eksil-opposition fra 3,5 millioner dollar sidste år til 66 millioner dollar i år.

Størsteparten af disse midler bliver brugt til iranske satelit-kanaler, der dagligt transmitterer fra Los Angeles til Iran.

Men i den aktuelle ” atom-sag”, har den frie verden ikke tid til at vente på en evt. eksil-regering.

De nuværende magthavere i Teheran ønsker ikke at forhandle om Irans atomare ambitioner.

De har travlt med at med at sikre sig et sikkert forsvarsvåben, - nemlig bygningen af en atombombe.

Efter mit skøn vil en væbnet konflikt imellem USA/ NATO og Iran kunne være en realitet om kort tid.!!!

Det vil ikke gå stille af.

Kilde: Morgenavisen Jyllands-Posten fredag den 28. april 2006.

Dagbladet Information onsdag den 19. april 2006.

talerne fra Folkefesterne 2014-2018

Liberalfacismen>>>