29.04.2006

Politi nedbryder respekten for lov og ret

Forfatter:

Politi bortviste lovligt anmeldt demonstration og overlod mødepladsen til en ikke-anmeldt demonstration

I dag for en uge siden skulle en gruppe unge i Svendborg, som kalder sig de National-Liberale, have gennemført en lovligt anmeldt demonstration for udvisning af de kontroversielle imamer Akkari og Laban.

Men Svendborg Politi overlod mødepladsen til en ikke-anmeldt demonstration af tilhængere af de to imamer og forbød deltagerne i den lovlige demonstration adgang til mødepladsen.

Unge, der i vrede over politiets grundlovsbrud forsøgte at tiltvinge sig adgang til mødepladsen, blev arresteret.

Politiet havde til gengæld intet at indvende imod deltagerne i den ulovlige demonstration.

 

Èn gruppe unge sidder nu tilbage med frustrationen over, at myndighederne ikke respekterer lov og ret, og at det ikke betaler sig at anmelde en demonstration, som loven foreskriver.

En anden gruppe unge sidder tilbage med triumfen over, at det betaler sig at bryde loven, og at det kan gøres med politiets fulde accept.

 

 

Pressemeddelelse efter den saboterede demonstration

Efter politiets forbud mod den lovligt anmeldte demonstration udsendte anmelderne af den lovlige demonstration følgende pressemeddelelse:

 

De National-Liberale ville den 22. april afholde fredelig demonstration i Krøyers Have under overskriften ”Akkari og Laban ud af landet”. Men dette fik de rødfascistiske antidemokrater (antifa, suf osv.) forpurret, da de besatte Krøyers have med ca. 150 mand fra morgenstund af.

Politiet, der skulle have sørget for, at vi kunne gennemføre en fredelig demonstration, passede ikke sit arbejde! Da klokken blev 13.30, fik en lille gruppe af de lovlige demonstranter besked på, at de ikke måtte bevæge sig til Krøyers Have. Ydermere lod de derimod besætterne blive og afholde deres uanmeldte moddemonstration, mens vores lovlig anmeldte demonstration måtte

fortrække til havnen, hvor forholdene var upassende, biler kørte frem og tilbage, og der blev spillet høj musik fra en butik.

Alt imens måtte mange lovlige demonstranter, som var mødt op i Krøyers Have for at deltage i den lovligt anmeldte demonstration, finde sig i tilråb, flaskekast og overfald fra besætterne!

Hvor er demokratiet henne, når folk, der følger loven og opfører sig ordentligt, skal finde sig i at få ødelagt deres demonstration på denne måde?

Antidemokrater får ret og frihed til med ulovlige metoder at hindre udøvelse af ytringsfriheden og endda med politiets hjælp.

Men aldrig om vi lader os kue! Kampen for demokratiet og ytringsfriheden her i Danmark kan ikke standses og slet ikke af folk, der sympatiserer med Akkari og Laban.

Og vi agter skam at afholde ny demonstration med samme tema på samme sted!

Man skal lære af sine fejl, og det har vi gjort. Folk, som beskytter elementer som Akkari og Abu Laban, kan og vil vi ikke lade stoppe os! Historien har fortalt os, at frihed og demokrati altid har været kampen værd. Det er et grundvilkår i vort samfund, at undertrykte kræfter har måttet tage kampen op for flertallets vel! Vi vil fortsætte med at kæmpe for vores rettigheder.

Vi fortsætter med at overholde loven, men vicepolitidirektør Torben Schultz gav da et vink med en vognstang, da han en halv time før demonstrationens afholdelse valgte at rykke (sabotere) vores demonstration. Enhver må da være klar over, at det var fuldstændigt umuligt at få budskabet ud til de personer, der var mødt op i Krøyers Have for at vise støtte til den LOVLIGE demonstration! På under en halv time.

Talsmanden Lars Larsen havde løbende kontakt til TS hele ugen og hele formiddagen. Hvem tror på, at politiet først opdagede besætterne klokken 13.30?

 

Med de venligste hilser

De National-Liberale

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810