28.04.2006

Mahmoud Ahmadinejad - en Stats-køter!!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Atomvåben i hænderne på selvmordsbombere?

Den iranske præsident Mahmoud Ahmadinejad, ynder at tale med store bogstaver. Han er just ikke nogen trænet diplomatisk statsmand.

Det fyger med trusler overfor den ikke muslimske del af verden, en af de værste er naturligvis præsidentens vedvarende tale om Iran som en evt. kommende atommagt.

Ifølge en artikel i Dagbladet Information den 19. april skrevet af Eric Silver fra The Independent, er der hold i nogle af truslerne.

I midten af april var Mahmoud Ahmadinejad deltager ved en `solidaritetskonference` for palæstinenserne, hvor han udtalte følgende:

"Om man kan lide det eller ej, har zionistregimet kurs mod udslettelse. Zionistregimet er som det rådne, visne træ, der væltes ved den første kraftige storm. Vores magt vokser dag for dag, mens zionisternes modstandskraft stedse svækkes. Israel er en fare, men denne fare nærmer sig sit ophør."

Få dage før havde Ahmadinejad erklæret, at Iran nu med held har præsteret at berige uran og snart vil være istand til at producere sin første atombombe.

Præstestyret har allerede testet missilfremføringssystemer, der kan nå mål i Israel og andre Middelhavslande.

Den fremtrædende amerikanske tænketank Institute for Science and International Security offentliggjorde for to uger siden satelitfotografier, der viser, at Iran har boret en ny tunnel-indgang til et atomforskningslaboratorium i Isfahan og forstærket to underjordiske kamre imod mulige luftangreb.

Det er ikke så sært, at Israel er bekymret.

Simon Peres har udtalt, at Mahmoud Ahmadinejad  "er en repræsentant for Satan, ikke Gud".

En højtstående israelsk officer skrev i Jerusalem Post følgende:

"Iran har spyttet hele verden i ansigtet, men verdenssamfundet har intet gjort. Lige nu tyder intet som helst på, at FN og det internationale pres skal få held til at stope Iran."

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810