18.06.2017

Tyrkiet på sharia-slisken

Forfatter:

Gatestone:

• The bad news about the Turkish justice system is that it is increasingly religiously ideological, reminiscent of the Ottoman justice system where non-Muslims were legally inferior to the Muslims and were constantly reminded of their inferiority to the dominant community through restrictions and markers.
  • The legislation reads that law enforcement officials cannot "intentionally marry a person who is known to be impure, or to stay in a marriage, or continue to live with such a person."
  • In addition, the decree covers stricter rules against drinking, gambling, the vague and emphatic "going to places that would ruin your reputation," as well as "excessive spending".

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.