18.06.2017

Tyskland i klankulturens favn

Forfatter:

Gatestone:

• Observers have surmised that the real reason for the judge's leniency was that he feared his family might be subjected to retribution from the clan.
  • "In their concept of masculinity, only power and force matter; if someone is humane and civil, this is considered a weakness. In clan structures, in tribal culture everywhere in the world, ethics are confined to the clan itself. Everything outside the clan is enemy territory." — Ralph Ghadban, Lebanese-German political scientist and leading expert on Middle Eastern clans in Germany.
  • "The state promotes organized crime with taxpayer money." — Tom Schreiber, a member of the Berlin House of Deputies

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.