26.04.2006

Det såkaldte samarbejde med reformivrige kræfter:

Forfatter: G. Johnsen

EU aftalte islamiseringen af Europa med araberne efter olieboykotten i 1973

Terroren i Ægypten gav udenrigsminister Per Stig Møller anledning til at formane os danskere til, at nu måtte vi gøre alt for at fremme et godt samarbejde med de islamiske lande og støtte de arabere, der ønskede reformer og ville ud af islams middelalderkultur.

´Samarbejde med de reformivrige kræfter i de arabiske lande´ lød som en ny idé, inspireret af terroraktionen i Ægypten og andre terroraktioner, pøbeloptøjrene og flagafbrændingen efter Muhammedtegningerne og Gud ved hvad.

Men ønsket om dette ”samarbejde” er ikke opstået spontant her og nu på grund af udenrigsministeriets og danskernes angst for terror i Danmark!
Derimod bruges angsten af udenrigsministeren som et våben til at tvinge danskerne til at godtage den konservative ministers politik og EU´s leflende samarbejde med araberne.

Per Stig Møller glemte at fortælle befolkningerne, at dette ”samarbejde” var noget som EU havde måttet forpligtige sig til for længe siden som et resultat af oljekrisen i 70´erne. Han fortalte ikke, at ”samarbejdet” skyldtes EU´s løfter til araberne om, at al overskydende arbejdskraft i de arabiske lande skulle have lov at rejse ind i EU`s lande og opnå samme rettigheder som landenes egne befolkninger. Han fortalte ikke, at vore skolebøger skulle censureres, så de ikke krænkede nogen muhammedaner og så vore skolebørn kunne blive indoktrineret til islam.

Disse EU-planer om et sammensmeltet ”Eurabia” er sat i værk for længe siden.
Spørgsmålet er bare, hvordan man kommer ud af det politiske spindelvæv, som EU har viklet os ind i ligesom lammede fluer.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810