06.05.2017

Der er stadig 8-10 millioner i pipelinen på vej hertil

Forfatter:

Gatestone:

"In terms of public order and internal security, I simply need to know who is coming to our country." — Austrian Interior Minister Wolfgang Sobotka.

Turkey appears determined to flood Europe with migrants either way: with Europe's permission by means of visa-free travel, or without Europe's permission, as retribution for failing to provide visa-free travel.

The migrants arriving in Italy are overwhelmingly economic migrants seeking a better life in Europe. Only a very small number appear to be legitimate asylum seekers or refugees fleeing warzones.

The director of the UN office in Geneva, Michael Møller, has warned that Europe must prepare for the arrival of millions more migrants from Africa, Asia and the Middle East.

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.