21.04.2006

Tv-kanalerne bør afspejle virkeligheden i dagens Danmark

Forfatter: Harry Vinter

Den Danske Forening er en del af denne virkelighed, som ikke er blevet afspejlet i 19 år

I dag d. 21/4 er det en uge siden, de to landsdækkende tv-kanaler påbegyndte deres kampagne for afviste asylansøgere, som ikke vil rejse hjem.

Kampagnen er siden blevet fulgt op hver eneste dag med langvarige indslag i alle nyhedsudsendelser.

Formålet kan ingen være i tvivl om: De afviste asylansøgere skal have lov at blive i landet på samme vilkår, som de ville have haft, hvis deres asylansøgninger var blevet imødekommet.

Tv-kanalerne ønsker ganske enkelt at hjælpe indvandringsindustrien med at få mere gang i hjulene.

 

Den Danske Forening mener, at mennesker, som opholder sig i Danmark, skal behandles ordentligt.

Man skal imidlertid være opmærksom på, at forbedring af forholdene for afviste asylansøgere, som nægter at rejse hjem, automatisk vil medføre, at mange flere afviste asylansøgere vil nægte at rejse hjem, idet de med rette kan forvente, at de vil kunne få love at blive i landet under bedre betingelser.

Det er man naturligvis fuldt bevidst om på tv-kanalerne. Det er kampagnens formål.

 

Det gælder derfor om at få gang i hjemsendelsen af de afviste asylansøgere. Der skal lægges diplomatisk og økonomisk pres på de lande, som ikke vil tage godt imod deres egne statsborgere.

Det er fuldkommen urimeligt, at Danmark fortsat huset titusindvis af såkaldte flygtninge fra Balkan mange år efter, at krigene på Balkan sluttede.

 

Det skal i den forbindelse slås fast, at Danmark ikke har brug for noget integrationsministerium. Udlændinge, som ikke kan finde ud af at integrere sig selv i det danske samfund, har intet at gøre i Danmark. De bør derimod hjælpes videre til lande, hvor de kan tilpasse sig forholdene uden at skulle optræde som klienter i et integrationssystem.

Danmark har tvært imod brug for et hjemsendelsesministerium, som aktivt kan tage sig af at få hjemsendt såvel utilpassede imamer som flygtninge, der ikke længere har brug for asyl.

 

Og så har vi brug for, at tv-kanalerne "afspejler virkeligheden i Danmark", som det så smukt hedder, når tilhyllede muhamedanere inviteres til at propagandere på tv.

Virkeligheden i Danmark omfatter også Den Danske Forening.

Tv-kanalerne har pligt til også at interviewe Den Danske Forening.

Den pligt har de forsømt i 19 år. 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810