21.04.2006

Åbent brev til styrelsen for Danmarks Radio

Forfatter: Gertrud Johnsen

Åbent brev til Kulturminister hr. Brian Mikkelsen

Åbent brev til Kulturminister hr. Brian Mikkelsen

Kulturministeriet, Nybrogade 2, 1203 Kbh. K
 

Hermed protesterer jeg mod ansættelse af islamisten Asmaa Abdol-Hamid i DR 2 som studievært. Det hører ganske simpelt ikke nogen steder hjemme, at radio og TV skal bruges til denne grove propaganda for en så ond og brutal religion som islam.

EU – eller rettere sagt den industrielle og handelsmæssige sammenslutning EF – sluttede en pagt med de arabiske lande i 1978 for at sikre sig olie, men INGEN oplyste befolkningerne om, hvad denne pagt indebar. Pagten blev ikke analyseret og debatteret i medierne, hverken i Danmark – som dengang allerede var medlem, eller i de senere tilkomne lande. Politikerne lod befolkningerne stemme i blinde, idet de åbenbart var klar over, at disse ville modsætte sig pagten med næb og klør, hvis de fik sandheden at vide. Pagten indeholdt en forpligtelse fra EU´s side om at tage imod al overskydende arbejdskraft fra de arabiske lande, hvilket medførte en enorm invasion af økonomiske flygtninge med yderst ringe eller ingen uddannelse. Eftersom EU-politikerne forstod, at de indvandrende muhammedanerne aldrig nogensinde ville kunne assimileres med de europæiske befolkninger, valgte de at påtvinge Europæerne den islamiske kultur. De første skridt hertil aftaltes allerede i ovennævnte pagt, hvor EU-politikerne lovede at censurere skolebøgerne i Europa og dermed indoktrinere børnene til at acceptere den omkalfatring af de europæiske samfund, de var i gang med.

Uden disse politikeres fordægte spil ville islam aldrig have haft nogen chance i Vesten.

Men med deres hjælp, brugbar-naive medløberes støtte og massiv propaganda er vi snart nået frem til det sidste opgør til ubodelig skade for vore børn og børnebørn og Gud ved hvormange generationer af efterkommere.

Vi har nu i adskillige år levet så nær på muhammedanerne, at vi har hørt og set deres hån og had og ugerninger mod Vesten: overfald og røverier, kriminalitet, voldtægter, mishandlinger, fatwaer og skæren halsen over på folk, steninger, æresmord...

Det er ikke alle muhammedanere. Det ved vi, men det er dem, der dominerer, og mindretallet tør ikke sige noget. De tier og samtykker.

Asmaa skal ikke bære islams religiøst-politiske tørklæde som ansat i vor licensbetalte radio. Et tørklæde hvis formål det er at råbe ud til verden: se her er jeg, jeg er bedre end alle andre, jeg er ”ren” – og I andre er svin og aber. Hvad bilder hun sig ind? Og hvad bilder Notkin sig ind? Han kunne med samme ret ansætte en Mao-propagandist eller en SS-officer med hagekors, som gør Hitlerhilsen og går ind for apartheid!

            Med venlig hilsen

            Gertrud Johnsen

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810