14.04.2017

Går Frankrig planken ud?

Forfatter:

Gatestone:

After two years and 238 deaths at the hands of Islamic terrorism, what did France do to defeat radical Islam? Almost nothing.

If Emmanuel Macron wins, France as we have known it can be considered pretty much over. By blaming "colonialism" for French troubles in the Arab world, and calling it "a crime against humanity", he has effectively legitimized Muslim extremist violence against the French Republic.

In just two years, Muslim organizations in France have dragged to trial great writers such as Georges Bensoussan, Pascal Bruckner, and Renaud Camus. It is the Islamists' dream coming true: seeing "Islamophobes" on trial to restrict their freedom of expression. Charlie Hebdo's physical massacre was therefore followed by an intellectual one.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.