17.04.2006

Ingen multietnisering, Dan Boyter

Indvandringen er blvet en dyr og kostbar klods om benet på den danske nation.

Påske lørdag 15/4 havde direktør Dan Boyter fra virksomheden Pressalit i Ry en større artikel i Morgenavisen Jyllands-Posten.

Dan Boyter er medlem af Venstre og sidder som medlem af Region Midtjylland.

Han er ikke tilfreds med sit partis nære forbindelse til Dansk Folkeparti.

Det er især ministeriet Fogh Rasmussen`s håndtering af Muhammed-sagen, D. Boyter ikke kan klare.

Dan Boyter skriver bl.a.:

”Efter Muhammed-tegningerne står Danmark lige nu ved en skillevej: Skal vi vælge virkeligheden, som er en globaliseret verden med bevægelighed og handel over grænserne og multietniske samfund – eller skal vi stikke hovedet i busken som strudsen og lukke øjnene for virkelighedens realiter?

Min holdning er klar: Både som privatperson, som erhvervsmand og som liberal politiker bygger mit livssyn på, at globaliseringens vilkår både er en spændende mulighed og en uomgængelig virkelighed.

Lad os indse det: Fremtiden er multietnisk. For Danmark handler det derfor om at tænke positivt og se de muligheder, vi kan skabe sammen med andre. På tværs af landegrænser og kulturelle skel.”

Boyter`s fremstilling af Danmark´s situation er ikke korrekt.

Danmark skal naturligvis deltage i den store internationale samhandel på tværs af alle landegrænser.

Det gør vi også. Ja, det har vi gjort i al den tid, den danske nation har bestået. Vi har sejlet og handlet i over 1000 år.

Når det gælder nyere tid, har det været i den helt store målestok, - målt ud fra, at vi er en nation på 5 millioner indbyggere.

60 år er der opbygget en topmoderne industrisektor.

Et rederierhverv med over 5oo skibe i søen, der repræsenterer 1,2% af verdens samlede flåde.

Et verdens-anerkendt landbrug, der i dag sælger sine kvalitetsprodukter overalt i verden.

I tusindvis af små og store videns- og rådgivningsvirksomheder gør sig gældende overalt.

Bag disse store resultater, står der – endnu – et frit forankret samfund, der har en fælles historie og nogle værdier, som man står vagt om, - herunder den uindskrænkede ytringsfrihed.

Det er i et sådant samfund, det er muligt at skabe virksomheder og erhverve sig viden.

Ikke i et multietnisk og multikulturelt Danmark, hvor den frie samtale og forskning er stækket af fordummende religiøse love og traditioner.

Det burde den unge Dan Boyter tænke over.

Danmark har ikke brug for etniske eller kulturelle ”mindretal” for at klare sig i fremtiden.

Tværtimod!!!

Vi kan handle og sejle, som vi altid har gjort.

Danmark var global længe før, det blev moderne.

Den indvandring, Danmark er blevet påført igennem de seneste 40 år, er blevet en dyr og kostbar klods om benet på den danske nation.

I 2006 ikke under 35-40 milliarder kr.

Men hvad værre er, det er ved at splitte Danmark. Hvis ikke indvandringen fra den islamiske kulturkreds ophører, vil der i år 2025 være over 500.000 personer fra denne kulturkreds.

I slutningen af sin artikel skriver D. Boyter bl.a.:

”Regeringen har desværre givet Dansk Folkeparti en alt for stor politisk rolle.

Men man kan sælge sin sjæl for dyrt. Der er absolut ingen fremtid for et liberalt Venstre i en international verden med Dansk Folkeparti.”

Jeg stiller spørgsmålet:

Hvad er det for en sjæl, Dan Boyter er nervøs for?

Partiet Venstre kom til verden på baggrund af N.F.S. Grundtvig`s nationale og folkelige kamp.

Denne arv bør Venstre føre videre.

Kilde: Morgenavisen Jyllands-Posten, lørdag den 15. april 2006.

Bestil bøger her>>>

OPGØRET >>>