26.03.2017

Til lykke til den censurerede Ulla Dahlerup

Forfatter:

Hun skriver følgende:

​​​​​​​”Hallo, Facebook censurerer helt vildt og ødelægger ytringsfriheden i et demokrati. På min 75 års fødselsdag d.21.3 skrev jeg følgende tekst, som Facebook har meddelt mig, at  De har fjernet. Også alle fødselsdagshilsner til mig er fjernet. Jeg skrev:

’Kære alle sammen. Tusind tak for gode ord og hilsner på min 75 års fødselsdag. Tænk at have fået lov til at leve i trekvart århundrede - og uden at være blevet gak i låget. Jeg er taknemlig.

Lidt eftertanke: Hvad skyldes de store positive forandringer, der har fundet sted over dette lange tidsrum?

Ændringerne skyldes ikke årtiernes politikere, men de enorme teknologiske forandringer og lægevidenskabens fremskridt.

Tilbageskridtet skyldes den fortsatte masseindvandring fra Mellemøsten og Afrika, som har påtvunget os i Europa enorme byrder og uløselige problemer. År efter år tales der om, at integrationen er slået fejl, så nu gør vi sådan og sådan - og nye gode statspenge smides efter dårlige. Hvornår tør tidens magthavere indse , at masseindvandringen er en kolossale historiske fejltagelse, der er begået imod os europæere?

Det muslimske folkeslag kan ikke integreres i Vesten, deres hjerner og kulturmønster er klistret ind i islams middelalderlige syn på verden og på dem selv. Men mist ikke modet, gode venner. Ingen ideologi lever evigt, heller ikke den multietniske. Med masser af venlige hilsner fra det hule træ i Charlottenlund Skov på en hundeluftnings - tur, Ulla.’”

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.