25.03.2017

Den årlige indvandring har aldrig været højere end i 2016

Forfatter:

Med lagkage fejres stramninger uden reel effekt

Sandheden er det modsatte af løgn

Det er lykkeligt glemt efter 26 år. Nu spiser vi lagkage og fejrer 50. stramning her til lands. Der er kun ét helt afgørende problem: Den årlige indvandring har aldrig været højere end i 2016.Alle de protesterende – på nær én – åd nyordningen med ‘indvandrere’ og ‘efterkommere’ som tællebegreber uden videre i 1991; nogle endog i entusiastisk uvidenhed.  Selvfølgelig har man nu sikret sig, at hverken den centrale officielle statistiske enhed oplyser noget om tilstrømningen i 2016, og det samme i den samlede presse. Allerede i 2003 var det en lykke for landet, at antallet tildelte danske statsborgerskaber ‘blev reduceret fra 20.000 til 2.000’: Citat fra Berlingske Tidendes Kronik 8. februar 2003.

Kilde: Danmark

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.