21.03.2017

Ulrik Høys fremtidsbillede

Forfatter:

”De mange tusinde migranter er ikke sendt retur. Jo, der er stramninger, men den politiske vilje til virkelig at tage fat og lade migrantstrømmen gå den anden vej, er fraværende. Alle ser på Tyskland. Hvad gør fru Merkel med de 980.000 migranter, der myldrede ind over nationens grænser i efteråret 2015? Hun lader dem være. Stort set. Så længe Tyskland optræder, som det gør, bliver det ikke anderledes i ekkorummet Danmark, og da slet ikke med Venstre i spidsen for regeringen, for Venstre betyder tilpasning. Det betyder også tilpasning for de øvrige partier, men der er noget ved partiet Venstre, der gør det ekstraordinært tilpasningsdueligt, så lad os skrue tiden en 12-15 år frem og lege med tanken …”

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.