12.11.2003

Om valg af taxa

Forfatter: HV

For få måneder siden blev en ung mand gennembanket af en flok taxachauffører i København. De pågældende var ifølge medierne ”udenlandske”, - mærkeligt nok ikke ”nydanskere”. Den unge mand blev sammen med to veninder kørt mod

For få måneder siden blev en ung mand gennembanket af en flok taxachauffører i København. De pågældende var ifølge medierne ”udenlandske”, - mærkeligt nok ikke ”nydanskere”.
Den unge mand blev sammen med to veninder kørt mod bestemmelsesstedet ad en stor omvej. De oplyste chaufføren om, at han kørte en omvej og bad til sidst om at blive sat af. Det gjorde chaufføren så vred, at han begyndte at slå løs på den unge mand. De unge mennesker smed så 200 kr. på sædet og gik deres vej. I mellemtiden havde chaufføren hidkaldt 4-5 andre taxachauffører, som mødte op og hjalp den vrede chauffør med at gennembanke den unge mand.
Den unge mand blev efterfølgende indlagt på Rigshospitalet.

En sådan optræden fra danske chaufførers side er utænkelig. Hidkaldte danske chauffører ville aldrig have deltaget i en sådan ”afstraffelse”, men ville i stedet for have fået den ophidsede kollega ned på jorden.

Men sådanne episoder med ”udenlandske” chauffører er desværre ikke enestående.

Kvinder, som har kørt alene på et sent tidspunkt, kan ligeledes berette om ubehagelige episoder.

Det er ikke så mærkeligt, at de fleste foretrækker at blive transporteret af danske chauffører. Det er nemlig de færreste, som bryder sig om at få tæsk.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810