22.03.2006

De konstant klagende muslimer:

Hvad vil de i grunden her i Europa og Danmark?

Anti-dansk opførsel!!!

Rigsadvokatens  afgørelse i sagen om Morgenavisen Jyllands-Postens redaktionelle valg om at bringe tegninger af profeten Muhammed på forsiden af avisen er klar, - der er ikke noget at klandre redaktionen for.

Den var med sine bevæggrunde indenfor lovens rammer.

Sagen burde slutte her.

Men ifølge præsidenten for Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol Luzius Wildhaber, der besøgte Danmark lørdag den 18.3, er der tre sager om Muhammed-tegningerne, der er blevet sendt til Domstolen i Strasbourg.

Luzius Wildhaber kunne ikke oplyse, hvornår Domstolen tager stilling til, om den vil antage sagerne til behandling.

Wildhaber udtalte: "Vi skal finde ud af, om der er tilsvarende sager andre steder".

Det er der i rigt mål.

27 danske muslimske organisationer, som er utilfredse med, at Rigsadvokaten ikke vil rejse sag mod Morgenavisen Jyllands-Posten, har meddelt, at de vil klage til FNs menneskerettighedskommissær i stedet for at gå til Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol.

De 27 organisationer venter, at de får en hurtigere behandling i et system, som de har tillid til.

Man må sige, det er ikke den store solidaritet, der udvises overfor de europæiske institutioner, - man kan være lidt skarp, og stille det spørgsmål:

Hvad vil disse muslimer i grunden her i Europa og Danmark?

Stod det til mig, ville de blive bedt om at forføje sig fra dansk område hurtigst muligt.

De er ikke danske.

De er illoyale overfor Danmark, de er ikke, og de bliver aldrig, mine landsmænd.

Luzius Wildhaber havde sin egen måde at forklare det på.

"Det kaldes "forum-shopping". Man går til det forum, som man forventer vil være mest velvillig over for en."

Ja, det er på tide, der bliver manifesteret et forsvar for ytringsfriheden i den vestlige kulturkreds!!

Jeg er blevet gjort bekendt med, at der er et initiativ i gang.

Lørdag den 25. marts er der en demonstration for den ubetingede ytringsfrihed på Trafalgar Square i London.

Det sker under overskriften "March for Free Expression". Der er samtidig udgået opfordringer til andre organisationer rundt om i den frie verden til at afholde lignende manifestationer for ytringsfriheden.

Kilde: Ritzau

Bestil bøger her - fra