18.03.2006

Muslimers klage til Menneskerettighedsdomstolen

Forfatter: Kim Pedersen

Var det ikke dialog, de ønskede??

Iflg. nyhederne, går danske muslimer nu til FNs menneskerettighedsdomstol.

Der er noget, jeg ikke kan få til at stemme.

 

1.       Hvem er egentlig parterne i sagen?

Sjældent har man set en sag, hvor det har været sværere at definere, hvem der egentlig er part i sagen. Den muslimske verden er så betændt af grupperinger, had, politiske magtkampe og alt muligt andet, at det ikke vil kunne lade sig gøre at repræsentere hverken danske eller verdens muslimer. Går disse muslimer alligevel til domstolene med den påstand, at de repræsenterer danske muslimer, så vil jeg da opfordre danske muslimer der IKKE vil lade sig repræsentere af de personer om at gå til FNs menneskerettighedsdomstol, for at gøre opmærksom på at deres navn misbruges. Det vil jeg da mene vil gøre sagen og dens evt. resultat ugyldig. Det er vigtigt, hvis muslimerne gerne vil accepteres som en del af det danske samfund, at de gør alvor af at forsvare Danmark. Så her har de moderate muslimer endnu en chance for at vise flag. Kom så!

 

2.       Har muslimerne ret til at gå til domstolene?

Jamen, det har de da naturligvis. Det skal de da bare gøre. Vestlige lande er demokratiske samfund, hvor også muslimer er sikret fuld ret på lige fod med alle andre. Hvor er de heldige, og hvor er vi gavmilde. Hvor kan vi være stolte af vore værdier, der rækker ud til alle - selv til vore fjender. Og hvor kan man blive harm på, at ”de danske muslimer” misbruger det til at forsøge at gøre vores samfund mindre frit. Vi har kæmpet os til disse rettigheder gennem mange generationer.

Den rigtige måde for ”de danske muslimer” at gøre dette på, er jo netop ved brug af ytringsfriheden. I stedet for at føle sig fornærmet, i stedet for at angribe det danske samfund og forsøge at bringe os i knæ, var det da meget mere smagfuldt og taktfuldt, om muslimerne benyttede sig af de midler som også danskere benytter sig af, når vi føler os krænket som gruppe. Benyt jer dog af debatter i aviser, evt. fredelige demonstrationer og andre demokratiske midler. Lav nogle tegninger af ”de dumme danskere” og vores ”hellige ko” til ytringsfrihed. Det vil vise, at I har forstået demokratiets præmisser og som noget helt nyt, at muslimer også har humor! Det ville pynte på forholdet mellem muslimer og danskere, og så har vi for alvor en konstruktiv dialog i gang. Den dialog der foregår i øjeblikket er alt for seriøs og alvorlig, ensidig og destruktiv for hele verden. Jeg har svært ved at se, at de tiltag der gøres i øjeblikket overhovedet har nogen virkning, når muslimerne ligefrem vælger at gå rettens vej. Det er jo beviset på, at man IKKE vil en dialog.

Ja, muslimerne har ret til at gå til FN, men det er bare SÅ forkert og så meget imod al sund fornuft, at muslimerne forsøger at gennemtvinge begrænsninger af noget af det allerhelligste for danskerne, til trods for at VI har vist muslimerne så stor forståelse og givet dem plads i vort samfund og endog vore hjerter.

 

3.       Hvad skal en evt. sag egentlig omhandle?

Menneskerrettigheder handler vel i princippet om ligebehandling, retten til at tro, tænke og mene, hvad man vil, og om fx. ikke at blive diskrimineret pga. forskelle som nationalitet, hudfarve og religiøs overbevisning. De omhandler altså IKKE retten for en såkaldt minoritet, til at påtvinge et samfund at indrette sig efter bestemte religiøse retningslinier. Jeg tvivler på, at man finder et land på kloden med mere religionsfrihed end Danmark. Det virker fuldstændigt absurd, at muslimerne vil gå til menneskerettighedsdomstolen. Jeg har svært ved at se, hvad sagen overhovedet skal handle om. Der er så mange andre forhold, der var meget mere anledning til at tage fat i, i de muslimske lande. Det er tilmed frækt, at muslimer, som slet ikke overholder det, der ligner menneskerettigheder, kræver, at vi respekterer deres. Som det gamle ordsprog siger, ”kast ikke med sten, hvis du selv bor i et glashus!”. Muslimerne her er jo så i den heldige situation, at de er så langt fra deres eget glashus, at de ikke behøver at frygte noget. Helt sikkert er det, at der er noget rusk ravende galt i, at vi skal give køb på vores frihed, på grund af krav fra personer, der går ind for Sharialovgivning. Hvis ikke der er en rød lampe, der blinker her, så bør man nok holde sig fra denne diskussion. For man har simpelthen ikke fattet kernen i, hvad det er, det her handler om.

 

4.       Hvad kommer der ud af at gå til FN? Hvad forventer man at opnå?

Ja, hvad har ”de danske muslimer” egentlig forestillet sig, at der skal komme ud af en klage til FN? Vil man have, at man i Danmark fremover ikke må have ret til at tegne profeten Muhammed i aviserne? Det er da at føre direkte krig med danskerne. Det er at grave rigtig dybe grøfter, at ville tvinge os til at indrette vort samfund efter muslimske forskrifter. Det er absolut ikke dialog. Jeg tvivler på, at Muslimerne har tænkt konsekvenserne igennem.

Lad os forestille os, at FN når til den konklusion, at det er OK at Jyllands Posten tegnede Muhammed, så kan man jo forvente en storm af tegneseriefigurer af Muhammed i alverdens aviser, som reaktion på det. Ih, hvor skal det blive morsomt for os, og hvor bliver det ”træls” for muslimerne. Det ender i det rene kaos, fordi Muslimerne derved føler sig svigtet af det internationale samfund. Hvis FN derimod giver muslimerne ret, og dermed gør det menneskeretsstridigt at afbilde Muhammed, ja, så er det lykkedes muslimerne at indskrænke ytringsfriheden, og dermed er de vestlige demokratier på vej til at gå i opløsning. Hele vort samfund står på spil. Vi går en usikker fremtid i møde, hvor vores værdier en efter en bliver truet af at blive frataget os til fordel for muslimske forskrifter. Det vil blive starten på en udvikling, som ingen, ud over fanatiske muslimer, vil bryde sig om.

Alt imens står FN og bliver tvunget til at vælge mellem pest og kolera. Vælger de at give muslimerne ret, så er vores samfund inklusive FN truet af at gå til grunde. For det vil nemlig betyde, at muslimerne får gode ideer til næste sagsanlæg hos FN, og så begynder det hele at rulle. Vælger FN derimod at give Danmark og Jyllands Posten ret, ja, så kan vi frygte at havne i en situation, hvor muslimerne føler sig svigtet af det internationale samfund, med deraf følgende konsekvenser af vold, flagafbrændinger, selvmordsbomber og terror som aldrig før. Uanset hvad FN vælger at konkludere, så skal muslimerne nok få det vendt og drejet til egen fordel. De vil simpelthen ikke acceptere, at de blot er ligeværdige med andre mennesker. De VIL have ret.

FN vil nok også blive kritiseret fra muslimerne, hvis de valgte IKKE at tage sagen. Det er en fuldstændig håbløs situation som ”de danske muslimer” nu har valgt at sætte FN og verden i.

Jeg tvivler på, at de danske muslimer, der har valgt at gå til FN, har tænkt over disse konsekvenser. Det vil måske også være for meget forlangt. Men hvis de har tænkt over konsekvenserne og alligevel har valgt at gå til FN, så er det tæt på at være landsskadelig virksomhed. For konsekvensen er ikke til at tage fejl af. De opildner simpelthen verdens muslimer uanset udfaldet. Jeg forstår ikke, at man ikke kan holde sagen indenfor Danmarks grænser. Det vil da være i alles interesse. Også muslimernes.

I givet fald, vil FN kun have een valgmulighed (såfremt de påtager sig opgaven) – nemlig at trække sagen i langdrag og håbe på, at verden er blevet et bedre sted med færre fanatiske muslimer, inden der skal afsiges en kendelse.

 

5.       Ville det være rimeligt, at FN dømte i denne sag?

Indholdet af denne sag er vel i realiteten slet ikke noget for FNs menneskerettighedsdomstol. Muslimerne i Danmark har alle de menneskerettigheder, de kan tænke sig. Der er ikke noget at komme efter. Om en avis trykker nogle tegninger eller ej har intet med menneskerettigheder at gøre. Hvis FNs menneskerettighedsdomstol skulle tage alle sager op, hvor en gruppe føler sig krænket af en anden, så ville de godt nok få travlt. Så skulle svenskere, bøsser og lesbiske, politikerne, kristne, jøder, bornholmere, jyder, københavnere og jeg ved snart ikke hvad vel også. De har alle deres fejl. Den ene værre end den anden. Svenskerne er ikke for hurtige i pæren, bornholmerne er halvsvenskere, københavnerne er oprindelig fra Jylland, og Jyderne er jo alle nogle bonderøve. Kineserne er skævøjede, jøderne har en ordentlig næse... Jeg håber da ikke, at jeg nu får dem alle på nakken med krav fra FN om, at man nu ikke må tegne en jøde med stor næse, blondiner med store bryster og ingen hjerne. Tænk, hvis alverdens blondiner valgte at gå til FN med forbud om at de blev afbildet, som mænd nu engang ser dem. Heldigvis har FN altså vigtigere ting at tage sig til end en lille sag om 12 tegninger. Det vil heller ikke være passende for FN at drage konklusioner i sager, hvor kravet fra muslimernes side i bund og grund er religiøst betinget. Det er et krav, der stammer fra Koranen, som ikke alle her på kloden bekender sig til. FN er jo NETOP til for at sikre, at menneskerettighederne overholdes, altså, at danskerne ikke påtvinges religiøse krav fra en religion, som de ikke bekender sig til. Man kan simpelthen have sine tvivl, hvorvidt de personer, der har valgt at trække Danmark for domstolen, overhovedet har forstået, hvad menneskerettigheder er for et begreb.

For mig at se har FN langt større opgaver end at sikre danske muslimer luksusrettigheder. Der er rigtig mange personer rundt omkring på kloden, der trænger til FNs hjælp. Der foregår slavehandel den dag i dag. Specielt i muslimske lande forfølges mange minoriteter. Der er så mange opgaver, som FN bør hellige sig. De danske muslimer skal ikke berøve FNs tid på nogle fuldstændig fejlproportionerede anklager. Det går ud over andre vigtigere opgaver. Det er simpelthen topmålet af frækhed fra danske muslimers side at forlange FN inddraget. De risikerer simpelthen at starte 3. verdenskrig.

Muslimerne i Danmark vil tilsyneladende også sagsøge Jyllands Posten for krænkelser mod dem. Se, det var da en handling, der var lidt mere nede på jorden i forhold til ligefrem at gå til FN, men stadigvæk skudt langt langt over målet. Man kan sige, at en sag i Danmark mod Jyllands Posten, der afgøres i et dansk retssystem, det er at spille på danske præmisser, og det vil langt de fleste danskere synes er i orden at få efterprøvet. Det er sådanne ting, der danner grundlag for senere justeringer af den danske lovgivning, så man kan sikre sig, at den dansk lovgivning nu også er indrettet således, at den beskytter alle borgere på lige fod.

Den handling at indklage Danmark for FNs menneskerettighedsdomstol er simpelthen skammelig. Jeg vil stærkt opfordre til, at ”de danske muslimer” dropper dette og koncentrerer sig om at løse problemet internt i Danmark. Hvis dette ikke sker, vil jeg opfordre den danske regering til at kigge på, om ikke dette er en sag, om hvilken man på forhånd med stor sandsynlighed vil kunne sige, at det er landsskadelig virksomhed, og dermed få disse muslimer udvist eller forlange, at de ikke kører sagen hos FN. Det bør FN også have forståelse for, grundet beskrivelsen tidligere i denne artikel. Det er jo for sent, hvis politikerne først gør noget, når problemerne igen blusser op.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810