18.03.2006

Formanden på DDFs fødselsdag:

Forfatter: Harry Vinter

Vi har haft ret i alle vore prognoser og advarsler - desværre

Den Danske Forening har advaret gennem 19 år

Vi har - desværre – altid fået ret

De fleste af de hjertens gode mennesker, som for mange år tilbage besluttede sig til at ville se lyset i det blændværk, som gik under navnet ”det multietniske samfund”, har for længst indset, at vi, der advarede imod de risici projektet indebærer, havde ret.

Men det er svært at skulle indrømme, at de mennesker, som man igennem mange år af alle kræfter forsøgte at dæmonisere og marginalisere, havde ret.

Den triumf under man ikke folkene bag Den Danske Forening.

Men folkene bag Den Danske Forening ønsker ingen triumf. Vi kan ikke glæde os over, at vi har haft ret i alle vore prognoser og advarsler, når landet i mellemtiden er blevet ødelagt.

Det fortælles i Bibelen i 1. Kongebog, at Kong Salomon skulle afgøre en tvist mellem to kvinder, som var uenige om, hvem af dem, der var moder til et barn.

Salomon bestemte da, at barnet skulle hugges i to lige store stykker, så de kunne få halvdelen hver.

Derpå udbød den ene af kvinderne, at så måtte den anden hellere få barnet, - og Salomon vidste da, at hun var den ægte moder.

På tilsvarende vis forholder det sig med Danmark.

Stivnakkede mennesker vil hellere lade Danmark forbløde, end at indrømme, at de tog fejl.

Vi i Den Danske Forening frasiger os derimod gerne al ære og værdighed, - når bare Danmark kan få lov til at bestå.

Vi, der holder af Danmark, behøver ingen anerkendelse.

Vi glæder os i stilhed, når vi blot har vished for, at vore børn kan leve i frihed i et frit Danmark.

Når vi har vished for det, nedlægger vi i al stilhed Den Danske Forening.

Bestil bøger her - fra
Den Danske Forening