17.03.2006

Kan vi få en klar udmelding?!...

Forfatter: Kim Pedersen

Sharia kan ikke stå over dansk lov, - det være sig offentligt eller privat!

Talsmand for de moderate muslimer i Danmark, Naser Khadar, udtalte i DR-TV-Avisen 17/3:

Spørgsmål: Går i ind for Sharia lovgivningen?

Naser Khardars svar: Nej, ikke SOM LOV. Religion er en privatsag.

Dermed kan man udlede Naser Khadars holdning til Shariaen som flg.:

For så vidt privatpersoner går ind for Sharia lovgivningen, er det helt OK.

Det kan vi simpelthen ikke tolerere. For som bekendt går Sharia lovgivningen ind for både dødsstraf på religiøst grundlag; den undertrykker kvinder, den undertrykker ikke muslimer. Desuden siger Shariaen, at den står over evt. lovgivning i landet. Det er jo NETOP så vigtigt, at religiøse familier ikke udøver Sharia loven i privat regi. De SKAL underlægges den danske lov, hvis de bor i Danmark, på lige fod med alle andre. Det ville da være rart, om Naser Khadar kunne bekræfte, at moderate muslimer, ikke under nogen omstændigheder støtter Sharia loven, hverken som lovgining eller som en privat sag. I sidste ende går det jo ud på eet, hvis en person betragter Shariaen som værende højere end den danske lovgivning. Det vil vi simpelthen ikke have her!

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.