30.01.2017

Begyndelsen på en brydningstid

Forfatter: SLJ

Der drages paralleller til 500 året for Luthers opgør med den katolske kirke

 

 

En af årsagerne til den udbredte politikerlede i Vesteuropa er, at politikkerne løber fra deres valgløfter. Med det i mente skrev næstformanden for det tyske nationalkonservative parti, AfD, Alexander Gauland, på partiets hjemmeside d. 27. januar om Trumps første uge i Det Hvide Hus:

”Bygningen af en mur på USA’s grænse til Mexiko var et af Trumps valgløfter. Den skal bl.a. være et virksomt middel til at inddæmme den massive smugling med narkotika. I sin første uge som præsident har han allerede anordnet murens opførelse.” ”Om man kan lide mennesket Trump eller ej, en ting må man lade ham, indtil videre leverer han, hvad han har lovet.”

Donald J. Trump er utvivlsomt kraftigt påvirket af sin udnævnte sikkerhedspolitiske rådgiver general Michael T. Flynn, som også rådgav ham under valgkampen. Flynn er kendt for at være meget antiislamisk og islamkritisk.

Der drages for tiden mange paralleller til Renæssancen og 500 året for begyndelsen på Luthers opgør med den katolske kirke. Dengang som nu var der tale om en brydningstid – overgangen fra Senmiddelalderen til Renæssancen. Nu er tidehvervet overgangen fra Den Politiske Korrektheds tidsalder i Vesten til en national besindelse.

 

SLJ, 30. januar 2017

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810