18.12.2016

Løgnehistorie om Den Danske Forening i Radio 24/7

Forfatter:

Løgnehistorie om Den Danske Forening i Radio 24/7

Lotte Kaae ukritisk oppudset og viderebragt af Radio 24/7 den 17, december 2016 kl. 17:58:

Interviewer: ”Apropos det politiske: Da jeg hurtigt researchede dit navn på infomedia, altså arkivet over alle blade og aviser; jeg søgte efter det ældste opslag, den første gang, du var nævnt nogen sinde i dansk presse, det var i 1997.”

Lotte Kaa Andersen: ”Ja, jeg skrev et læserbrev om Dansk Folkeparti... ”

Interviewer: ”Ja, om Pia Kjærsgaards mange...”

LKA: ”Ja, og da fik jeg dødstrusler bagefter; og det afskrækkede mig faktisk også. Jeg fik nogle breve fra Dansk Forening - hedder den ikke det?”

Interviewer: ”Den Danske Forening.”

LKA: ”Den Danske Forening, hvor der stod, at jeg skulle klynges op. Jeg fik såmænd dødstrusler, et par stykker af dem. Da tænkte jeg, at Okay, måske skal man bare lade være med det der.”

Interviewer: ”De var blevet provokeret af den måde, du skrev om Pia Kjærsgaard på.”

LKA: ”Ja.”

Interviewer: ”Altså. Det har vi ikke tid til at gå ind på, men det var sådan set at du betragtede hende mere som en, der var meget bevidst om sin markedsføring, mere end som en politisk ildsjæl. Og det har altså provokeret nogen.”

LKA: ”Ja.”

DDF kommentar: Radio 24/7 står altså med en forvirret dame, der end ikke selv kan huske, hvem, der ”truede” hende. Denne diffuse oplysning fremstiller Radio 24/7 som en skriftlig dødstrussel fra DDF mod damen. Foreningen opfordrer Lotte Kaa Andersen til at fremlægge brevene. Det kan oplyses, at foreningen har andet at gøre end at sende breve med dødstrusler til forstyrrede damer.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.