26.02.2006

Foreningen Dansk Kultur afholder demonstration på Rådhuspladsen fastelavnsmandag

Forfatter: HV

Markering af anmeldelser mod imamer for ”Forbrydelser mod statens selvstændighed og sikkerhed”

Pressemeddelelse fra foreningen Dansk Kultur 21. februar 2006

 

Politianmeldelse af islamiske talsmænd og organisationer for forbrydelser mod den danske stat

 

Demonstration til støtte for dansk kultur og den danske grundlov:

Rådhuspladsen i København, mandag d. 27. februar kl. 16-18.

Grundlovsforeningen Dansk Kultur, som har til formål at forsvare den danske grundlov, herunder loven om ytringsfrihed, anmelder i slutningen af denne uge Islamisk Trossamfund herunder Abu Laban og Ahmed Akkari, og andre involverede personer og organisationer for alvorlige overtrædelser af straffeloven.

Nævnte personer og trossamfund har ophidset fremmede magter til at blande sig i danske stats anliggender og retspraksis gennem trusler og boykot. De har, ved hjælp af fremmede magter, lagt pres på den danske regering, danske medier og befolkningen om at ophæve dele af den danske grundlov, herunder krav om indførelse af censur, om straf til danske medier og om straf til uskyldige bladtegnere. De har udbredt falsk propaganda om landet for at oppiske til vold mod og overfald på danskere i udlandet, indskrænke den danske stats bestemmelsesfrihed. skade danske interesser, dansk økonomi og ejendom, og for at true og forhåne flaget og enkeltpersoner, regeringen og statsministeren.

Se f.eks. Abu Labans opfordring til at skade og boykotte Danmark (TV2 Nyhederne, 1. februar 2006), og Ahmed Akkaris brug af løgn og falske billeder. Begge har haft til formål at hidse fremmede magter op mod Danmark, danske politikere og enkeltpersoner, og at påtvinge folketingsmedlemmer afgørelser mod folkets vilje og mandat.

Disse organisationer og personer anmeldes efter straffelovens 12. kapitel Forbrydelser mod statens selvstændighed og sikkerhed §98, §99 og §100, og straffelovens 13. kapitel Forbrydelser mod statsforfatningen og de øverste statsmyndigheder m.v. §111 og §118.

Anmeldelsen markeres ved en fredelig demonstration på Rådhuspladsen i København fastelavnsmandag d. 27. februar kl. 16-18, under parolen "Ja til dansk kultur og grundloven - Nej til islamisering af Danmark", hvor alle vil få mulighed for at skrive under på politianmeldelsen af de politiske rejseselskaber.

 

Vi vil også synge et udvalg af gode, danske sange og generelt festligholde dagen.

 

Bestyrelsen for Dansk Kultur

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810