25.02.2006

Kristne brændes levende i Nigeria

Forfatter: HV

Saudi-inspirerede muhamedanere i det nordlige Nigeria i blodrus

Præsten ved St. Rita’s Katolske Kirke blev brændt levende i sit hjem sammen med sit personale. Et kristent ægtepar mistede seks børn og alt, hvad de ejede, da muhamedanere satte ild til deres hjem., og. En kristen mand fik et dæk presset omkrigng sin krop, hvorpå han blev overhældt med benzin og stukket brand. Den katolske biskop i Maiduguri har fået sin residens brændt ned.

30 kirker og 250 forretninger tilhørende kristne blev brændt, da et demonstration i Borno mod Jyllands-Postens tegninger udviklede sig voldeligt. Rasende muhamedanere angreb alle kristne, de kunne opdrive, med knive/machetter.

Saudiarabiske imamer har gjort et stort arbejde og har brugt store pengebeløb for at udbrede islam i det Nordlige Nigeria, hvor den grusomme sharia-lov nu er indført i alle delstater.

Kilde: http://www.csw.org.uk/latestnews/article.php?id=480

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.

Læs Danskeren INDSIGT-UDSYN

OPGØRET >>>