17.11.2016

Den vold de kalder fred

Forfatter: Harry Vinter

Kommentar til en dhimmis påstand om fred og harmoni på Nørrebro

 

Den vold, de kalder fred.

Hjemmesiden Modkraft bragte 8/11 en artikel af en Lisbeth Bryhl, som udtrykte forfærdelse over, at en flok demonstranter fra For Frihed havde vovet at forstyrre den fred og harmoni, som ifølge hende hersker mellem danskere og muslimer på Nørrebro.

Folkene fra For Frihed havde angiveligt forstyrret freden ved at demonstrere mod Hizb ut-Tahrir, som holdt landsmøde i Nørrebrohallen. Som de fleste ved, prædiker Hizb ut-Tahrir had mod ulydige kvinder, homoseksuelle og ikke-muslimer. Men det forfærder ikke Lisbeth Bryhl og forstyrrer åbenbart ikke harmonien på Nørrebro.

Efter at have læst Lisbeth Bryhls artikel kom jeg til at tænke på "Sang om at sige ja" på Benny Holst og Arne Würgler's 1. Maj plade:

"Den dag vi siger ja til

vor egen værdighed,

den dag er vi en trussel mod,

den vold de kalder fred."

 

Lisbeth Bryhl har underkastet sig den muslimske dominans og er en velafrettet dhimmi. Hun udtrykker forfærdelse over, at demonstranterne fra For Frihed viftede med danske flag i en bydel, hvor muslimer jævnligt lufter islams grønne og sorte flag i gaderne.

Hun lovpriser en harmoni, som bygger på, at ikke-muslimer bøjer nakken og underkaster sig muslimske normer. I skolen serveres halal-mad, mens alt, hvad der strider mod muslimers normer, forbydes. Dannebrog er en utilladelig provokation, og julen er naturligvis forbudt og må fejres i det skjulte i de tilbageværende danske familier.

Muslimske mænd og drenge har frihed til at forlyste sig med "vantro" kvinder, mens en "vantro" dreng eller mand ikke må komme i nærheden af en muslimsk ejet kvinde. Sådan er sharia-loven, og dens efterlevelse sikrer freden og harmonien på Nørrebro.

Demonstranterne fra For Frihed siger ja til deres egen værdighed og er en trussel mod den vold, Lisbeth Bryhl kalder fred.

 

Lisbeth Bryhls artikel: Modkraft

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810