09.11.2016

Trump vandt valget

Forfatter: OH

Og hvad ved vi så om ham?

 

De danske mainstream-mediers billede af Trump har gennem valgkampen været farvet i en grad, så at det ikke er klogt herudfra at konkludere, hvem han er. Vi må imidlertid som gode demokrater ønske Trump til lykke med valget og dernæst vente og se, hvad han faktisk foretager sig i præsidentembedet.

Og så kan vi konstatere, at valgets udfald var forudseeligt. Ved prioriteringen af amerikanernes behov og interesser er alt for mange af de almindelige amerikanere, der bærer landet, igennem årtier blevet sat i skyggen af minoriteter og minoritetshensyn af alle slags. De har samtidig set deres egne jordnære bekymringer negligeret, hånet, latterliggjort og erstattet af elitære fantasier. Og de har set folkevandringen fra syd mod nord, dvs. vandringen af millioner af mennesker fra fejlslagne stater til områder med bedre levevilkår, herunder USA, med alle de deraf følgende negative konsekvenser. 

Hvis et samfunds politiske og mediemæssige elite negligerer virkeligheden, vil samfundet før eller siden blive tromlet ned af samme virkelighed. Er demokratisk samfunds sundhed viser sig, når vælgerne inden da sætter eliten fra bestillingen.

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810