21.09.2016

Den finske forfatter James Hirvisaari:

Forfatter: HV

Ethvert land er ansvarligt for dets eget folk. Deres land er ansvarligt for deres. Finland er ansvarlig for os finner.

I en nyligt afholdt tale sagde den finske forfatter James Hirvisaari blandt andet:

Mine damer og herrer.
Hvis man kritiserer den nuværende indvandringspolitik, kan man komme ud for anklager for selv de mest beskedne forslag. Derfor skal de fremskridtsvenlige nu virkelig spidse deres onde ører. Imidlertid retter jeg denne tale mod Dem, der som opportunist er kommet til dette land og påstår at have behov for asyl.

Jeg hader Dem ikke som individ, men jeg hader de problemer, som De har bragt med Dem til dette land, som ikke er Deres.
Jeg hader de politiske ledere, som har fået Dem til at forlade Deres eget land og Deres egen nation. Jeg hader den kendsgerning, at mit land også vil blive ruineret og ødelagt, fordi De har forladt Deres.

Jeg hader ikke Deres land, men jeg hader den kendsgerning, at mit folk er tvunget til at betale for, hvad Deres folk har gjort ved deres eget land. Jeg hader den kendsgerning at Deres ledere har fejlet i en sådan grad, at folk rejser og søger et bedre liv for sig selv, i stedet for at prøve at gøre deres eget land til et bedre sted for alle.

Jeg har ikke brug for jer til at opbygge mit land, for jeg har set, hvilket land I har bygget. Jeg ønsker ikke mit land bygget på den måde, I gør det. Desuden havde mit land det bedre, inden I kom. Jeg hader Dem ikke som individ, men jeg hader det, som Deres tilstedeværelse gør ved mit land.

Jeg hader ikke Deres drømme, men jeg hader den kendsgerning, at mit folk skal lide under Deres drømme-jageri. Jeg hader den kendsgerning, at De kan drage fordel af et velfærds-system, som er opbygget af mit folk for at tage sig af os, og ikke af nogen anden nation.

Jeg hader ikke den tanke, at enhver har ret til have det godt. Jeg hader den kendsgerning, at vi nu er nødt til forringe velfærden for finske ældre, børn, de syge og de underprivilegerede og faktisk hele nationen, fordi horder med magt trænger ind i Europa og vil tage vor velfærd for sig selv. Jeg mener ikke, at Finland tilhører enhver. Jeg mener, at Finland alene tilhører finnerne. Jeg mener, at Finland er det finske folks NATIONALE EJENDOM, og jeg hader folk der, finske eller ej, prøver at stjæle det fra os.

Kilde: James

Bestil bøger her - fra