28.08.2016

Voldtægtsepidemi i Tyskland

Forfatter: Red.

Migrant-voldtægter finder nu sted i alle Tysklands delstater.

Tysklands migrant-voldtægtskrise har nu bredt sig til byer i alle Tysklands delstater. Flertallet af gerningsmændene bliver aldrig fundet, og de få, der gør det, modtager hyppigt milde domme. Kun én ud af 10 voldtægter rapporteres, og kun 8% af voldtægtssagerne resulterer i domfældelse (justitsminister Heiko Maas).

Op mod 90% af seksualforbrydelserne i 2014 medtages ikke i de officielle statistikker (André Schulz, formand for det tyske kriminalpolitis fagforbund).

Der er besked ovenfra om ikke at fortælle om lovovertrædelser begået af ”flygtninge”. Det er helt usædvanligt, at bestemte lovovertrædere bevidst IKKE bliver omtalt, og at oplysningerne klassificeres som fortrolige (højtstående politimand i Frankfurt, citeret i Bild).

Kilde: Gatestone

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.