16.02.2006

Klaus Slavensky og Center for Menneskerettigheder

Forfatter: G. Johnsen

- stedet, hvor totalitært indstillede mennesker kan dyrke deres private "ismer"

PEN skal beskytte og kæmpe for ytringsfrihed, men – bestyrelsesmedlem, Klaus Slavensky, foreslår nu, at man skal ændre ytringsfriheden i Danmark efter den tiltagende indvandring af muslimer.

Klaus Slavensky, leder af Menneskerettighedsinstituttets Informations- og uddannelsessafdeling, er gammel kommunist, tidligere DKP-medlem og leder af Vesterbro Lejerforening, der lå i lokalkrig med Pelle Jarmer. Han deltog i det store ræverøde fredsmøde i Aalborg i maj 1981 med dets kommunist- begrænsede ytringsfrihed. Slavensky skrev teaterstykker for kommunisme og fred bl.a. til Fiolteatret og Skifteholdet.    (Sussi Handberg fra Køge Fredskomité).

I 1981 tog Slavensky et lærerjob i Fløng et enkelt skoleår. Da Sovjet og DKP brød sammen, blev
han indvandringskonsulent i Ishøj samt sekretær og bestyrelsesmedlem i ”Folkebevægelsen mod fremmedhad”. Derfra gik det videre til en stilling som informationschef i Menneskerettigheds-centret, der har samme ensrettede trafik som fredsbevægelserne.

Herfra spreder Slavensky sin politiske propaganda til brugbar-naive medløbere og rødlig-anlöbne foretagender. Til skolematerialer, udstilling på Nationalmuseet ... etc.

Han er varm fortaler for at vi skal have det islamiske Tyrkiet ind i EU. Det har gjort ”enorme fremskridt” siger han. Det har droppet uviljen mod ham og fire andre danske marxister, som tidligere var sortlistet!

EU udpegede Slavensky til at overvåge den kampagne om demokrati, som EU og Europarådet pålagde Tyrkiet i 2003, - hvis det ville ind i EU.

Men Tyrkiet kan når som helst indføre islamisk fundamentalisme.
Politiske udtalelser og løfter må vi i Europa også bedømme ud fra de islamiske begreber, herunder ”taquia”.

Slavenskys menneskerettighedscenter er med sine røde profeter ligeså ensrettet og underkuende som Beate Winklers såkaldte STASI-center i Wien.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810