20.12.2005

Muslimsk voldtægtsforbryder:

Forfatter: Ole Gerstrøm

”De havde ikke ret til at sige nej, for de dækkede ikke deres ansigter, og bar ikke slør, så derfor gjorde jeg ikke noget forkert,”

Efter at den franske intifada af myndighederne blev erklæret afsluttet den 17. november 2005, har den muslimske voldsbølge bredt sig til Australien.

Det startede på en badestrand ved Sidney i weekenden 12. – 13. december, hvor livreddere bad nogle muslimske unge mænd om holde op med at spille fodbold på stranden, fordi man generede de øvrige badegæster. Denne fornærmelse ville Allahs krigere ikke lade sidde på sig, så via SMS-beskeder tilkaldte de flere hundrede trosfæller bevæbnede med baseball-køller og skydevåben.

Livredderne fik bank, men angelsaksiske unge gik til modangreb, og snart var muslimerne jaget vildt med 5.000 ikke-muslimer efter sig. En ung mand havde malet hen over sit bryst: ”Muhammed var en kamel-kneppende bøsse.” Mængden sang Waltzing Matilda. Da en muslimsk kvinde fik sit slør revet af, eksploderede den rettroende vrede.

Ved Sidneys største moske var et par hundrede unge forsamlede, nogle med skydevåben. En kvinde blev truet ”vi skal voldtage dig, din australske luder.” Man brugte baseball-køller og kastede sten mod både civile biler og politibiler. Butikker blev smadret, og en kirke blev sat i brand.

Der havde været spændinger i Sidney i nogen tid. Ikke-muslimske piger i bikini var blevet generet på badestrandene, men rigtigt ophidset blev situationen, da en pakistansk mand var i retten for fire tilfælde af voldtægt på piger ned til 13-års alderen. ”De havde ikke ret til at sige nej, for de dækkede ikke deres ansigter, og bar ikke slør, så derfor gjorde jeg ikke noget forkert,” sagde denne muslim i vidneskranken. Han havde været på udgang fra fængslet, hvor han iøvrigt afsonede 22 års fængsel for bande-voldtægt mod to unge Sidney-piger i 2002. Han havde begået bande-voldtægten sammen med sine tre yngre brødre. I retten havde han dengang forsvaret sig med, at hans kulturelle baggrund var ansvarlig for hans forbrydelser.

Uvæsenet var startet i 2001, hvor bølger af bande-voldtægter blev begået af libanesiske muslimske unge mænd mod piger af angelsaksisk baggrund. Der blev givet fængselsstraffe på op til 55 år.

Og baggrunden går tilbage til Pakistan, hvor bande-voldtægter har været en del af det legitime sociale system i århundreder. For nylig dømte et landsby-råd, at fem unge piger skulle bortføres, voldtages eller myrdes fordi de ikke ville acceptere, at de var blevet tvangsgiftet i en alder af 6 til 13 år. Ifølge Pakistans Menneskerettighedskommission var der 804 tilfælde af officielle voldtægter i år 2000, og ud af disse var 434 bande-voldtægter. Hertil kommer så overgreb, som komiteen ikke fik kendskab til, hvilket nok er de fleste. Sædvanligvis begår offeret selvmord af skam.

I Australien blev parlamentet hasteindkaldt, og straframmen for ildkamp blev fordoblet til 10 år, og for borgerlige uroligheder blev det en tredobling fra 5 til 15 år.  Når der ikke er mere plads i fængslerne, må man nok gribe til andre løsninger.

 

Kilder:

http://www.frontpagemag.com/Articles/ReadArticle.asp?ID=20535

http://www.news.com.au/story/0,10117,17575445-2,00.html

http://www.thefirstpost.co.uk/index.php?menuID=1&subID=201

http://www.guardian.co.uk/australia/story/0,12070,1665366,00.html

http://www.guardian.co.uk/g2/story/0,3604,1667475,00.html

http://edition.cnn.com/2005/WORLD/asiapcf/12/14/australia.racial.unrest.ap/

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810