13.12.2005

Weekendavisen erkender sin tidligere stupiditet …

Forfatter: Ole Hasselbalch

Men vi glæder os ikke over at få ret, for i mellemtiden er landet blevet ødelagt

En besøgende israelsk professor sagde under opholdet: ”At lægge sig fladt ned og komme en modstander i møde, hvis ultimative ønsker er at omstøde jeres åbne, liberale samfund – det er ikke naivt. Det er stupidt.”

Det får klummeskriveren Ulrik Høj til i Weekendavisen (udgaven 2.-8. december 2005) at udbryde: ”Bravo! … Det sagde … Ole Hasselbalch og … Den Danske Forening, dengang det var racistisk, højreekstremistisk og noget nær nazistisk at sige det …”

Weekendavisen skrev i lederen i udgaven 13.-19. marts 1992 i anledning af ”palæstinenserloven” følgende: ”De 3.-4.000 flygtninge Danmark hvert år modtager, er – selv med en særlov oven i – ikke noget problem.”

Weekendavisen skrev i lederen i udgaven 27. januar 1989, at ”de bekymrede – hos hvem den indre svinehund ikke helt sjældent stikker snuden frem – opstiller absurde beregninger, der fremskriver maksimumtal ind i det næste århundrede.”

Weekendavisen skrev i lederen i udgaven 14.-20. august 1987 at en assimilation nødigt helt skulle fjerne det kulturelle særpræg, der giver indvandrerne identitet og ”beriger” Danmark.

Weekendavisen skrev i det hele taget en del af den skuffe, og i Weekendavisen var der også evige problemer med at få optaget relevante oplysninger, herunder svar på tilsvining fra f.eks. manipulatøren Leif Blædel, som til gengæld havde fri spalteplads.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810