15.07.2016

Kultur er at skabe

Forfatter: Tomas Kierstein

Der findes ingen muslimsk kultur, kun et obskurantistisk slagtehus

 

Jeg ville egentlig dele min glæde, over at min ferie er begyndt, og at jeg i eftermiddag rejser til Tyskland i et par uger.
Men glæden er skåret. Igen har terror ramt Europa, igen har tilhængere af en hæslig ideologi - forklædt som religion - udøvet det eneste de formår; ødelæggelse!
For de kan intet selv skabe. Selv de af dem, som har "haft succes i uddannelsessystemet", har haft succes i et system, der er skabt af vesterlændinge. Det er værd at huske, når de snakkende klasser... fusker med statistikkerne.

Hele grundtanken i deres såkaldte "kultur" er defekt. Det er slet ikke en kultur, for kultur kommer af at kultivere - at skabe - og de skaber intet. De sætter blot masser af afkom i verden, som ikke kan andet end erobre det, andre har skabt. 
Det der kaldes "deres kultur" er en æstetisk tradition - og en hæslig æstetisk tradition, pyntet med mishandlede menneskekroppe, angste øjne og tavse kvinder bag indpakninger, mens dovne og udannede mænd dingler rundt i nattøj - og alle de mennesker, de ikke kan lide, dingler rundt i byggekraner eller galger, eller ligger halshuggede på torve og stræder.
Hele deres såkaldte "verden" er et obskurantistisk slagtehus.
Men de er ikke de værste.
De værste er forræderne - de, som kalder sig vore ledere, men som kun leder os i ulykke, ved at fornægte virkeligheden og åbne for flere indtrængende, med henvisning til en humanisme, der ikke har skyggen af sund menneskelighed over sig længere, men blot er fortænkte fraser.
Forbandet være disse dekadente forrædere, til lands til vands, i luften, til tid og evighed!
Synes du jeg er patetisk? Så er du en del af problemet, for så er du blevet så dekadent, at din livsvilje og din sunde vrede ikke længere betyder mere, end hvad andre har besluttet er "den gode smag".
Og så må du gerne synes, jeg er patetisk. For så er det en ros.
Men deler du min vrede, er du min våbenbror eller våbensøster i ånden - og så hilser jeg dig.

.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810