11.06.2016

Brandattentat på asylhjem i Tyskland.

Forfatter: TK

Avis citerer politifolk for sandheden, som magthaverne ikke bryder sig om

 

Det brandattentat, på et asylhjem i Tyskland, der også er blevet nævnt i dansk presse, bliver mere indgående behandlet i tysk presse.

Bevars "Express" er ikke den tyske avis med højest niveau, men der er ingen grund til at tro, at de basale fakta ikke stemmer. Politifolk citeres direkte. Det tør ingen avis gøre, til disfavør for den politiske elites degnser, i forbundsrepublikken.

Og sagen er særdeles interessant, for den aktuelle diskussion, om såkaldte "flygtninge", fordi:

- gerningsmanden nemlig IKKE ER FRA EN KRIGSZONE, men derimod fra Casablanca, der som bekendt ligger i Marokko, hvor der vel næppe er borgerkrig.....i hvert fald ikke, hvis man spørger rejsebranchen, som faldbyder charterture til gernningsmandens hjemstavn.

- gerningsmanden var kendt som chef for en "NORDAFRIKANERBANDE" på hjemmet, der krævede særbehandling, truede og chikanerede både personale og andre beboere.

- RAMADANEN var den udløsende faktor for forbrydelsen. Den overvægtige boss for nordafrikanerbanden forlangte nemlig, at hjemmets personale skulle tilvejebringe den sædvanlige frokostbuffet meget sent om aftenen, ved solnedgang - derunder en chokoladebudding, som han satte megen pris på.

Banden havde tilsyneladende pakket deres kufferter, allerede inden branden påsattes (med alkohol hældt ud på en madras og antændt), hvilket vel godt kunne få en og anden til at tænke sit, uden af den grund at blive beskyldt for paranoia.

Den "stakkels forsultede" gerningsmand pryder artiklens forside - det er jo nærmest hjerteskærende, så afmagret han er, ikke???

Overvej, hvor meget du synes vi er til grin, her i Vesteuropa. Og overvej så eventuelt, om du tror på diverse NGO´ere og politikere, næste gang de fortæller en af deres tårepersere, der skal få flere penge op af dine lommer.

Kilde: Express

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller få alene INDSIGT-UDSYN tilsendt.

Du kan også vælge at støtte vores arbejde økonomisk.

Du tegner abonnement her

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810