08.06.2016

Den fortiede grusomhed

Forfatter: HV

Der er i dag flere end 4.000.000 slaver i den muslimske verden

Vi er inoktrinerede til per automatik at forbinde ordet "slaveri" med afrikanere, som blev fragtet til Amerika.

Det til trods for, at mange flere afrikanere blev transporteret til den muslimske verden, hvor de blev behandlet så grusomt, at de, i modsætning til slaverne i Amerika, ikke har efterkommere. De mandlige slaver blev kastreret. De børn, som de kvindelige slaver fødte, blev aflivet straks efter fødslen.

Endelig er det blevet fortiet overfor generationer af skolebørn, at millioner af hvide europæere blev slaver i muslimske lande, hvor de gik en kummerlig skæbne i møde.

Hvorfor lærer danske børn om afrikanere, som blev fragtet til Amerika, når de intet lærer om danskere, som blev fragtet til Arabien???

Undervisningsministeren må gerne svare!

Kilder: The Muslim Issue: Muslim Issue  -  Kristeligt Dagblad: Kristeligt

.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.