14.04.2016

Selvskabte plager

Forfatter: HV

Folketinget afholder høring om problemer, som DDF advarede om, længe før de opstod

Folketingets Udlændinge-, Integrations- og Boligudvalg afholder en høring om forebyggelse og bekæmpelse af radikalisering i visse muslimske miljøer i Danmark.

Høringen er offentlig og finder sted onsdag den 20. april 2016 kl. 14.00-17.00 i Landstingssalen på Christiansborg.

Allerede ordet "radikalisering" viser, at arrangørerne ikke har forstået problemets karakter. Der findes ikke mere eller mindre radikaliserede muslimer, men derimod aktive og passive muslimer. En muslim, som er passiv i dag, kan være aktiv i morgen - og omvendt.

Hvis politikerne - og vælgerne - havde lyttet til Den Danske Forening for 29 år siden, havde denne høring været overflødig.

Læren er enkel: Ingen muslimer - ingen terror.

Læs mere her: https://www.facebook.com/events/1157052484313247/

.