30.03.2016

Konfliktsky politikere nægter at se faren i øjnene

Forfatter: Mogens Camre

Imens forbereder hellige krigere sig på at overtage Europa

 

Omfanget af den islamiske infiltration i Vesten bliver for hver dag mere tydelig. I ly af den økonomiske indvandring strømmer hellige krigere i stort tal ind i hjertet af vore lande, organiserer sig i vore byer og forbereder sig på at overtage Europa.
Vore mange konfliktsky politikere nægter at se faren. Wir schaffen das, som Angela Merkel siger, er udtryk for en fatal fejlvurdering. Vi klarer det ikke med den eftergivenhed og åbenlyse hjælpsomhed, som skarerne af nyttige idioter for islam lægger for dagen.

Socialisterne, som burde stå i første række i kampen mod reaktionære, fortidsfikserede indvandrere, tror at få nye vælgere i mængden af sociale tabere, som vælter ind. Det forholder sig bare omvendt; på kort sigt får de røde partier flere vælgere, fordi indvandrerne har noteret, at socialisterne er villige til at bruge skatteydernes penge på dem, men inden længe vil selv socialisterne opdage, at de uduelige og inaktive mennesker ikke kan integreres, de tømmer de sociale kasser og de mindste indkomstmodtagere kommer til at lide først. Europa bliver dummere, fattigere og mere voldeligt, jo flere der fra fjendtligt indstillede kulturer får adgang til Europa.

Det er en uhyrlig tanke, at fordi arabere og afrikanere ikke har kunnet udvikle deres egne lande og har ladet deres folketal løbe løbsk, så har de ret til at være i Europa. Hvor står det skrevet? Hvem har sagt til europæerne, at vi måtte være klar til at aflevere de samfund, vi har skabt, til fremmede, som vil nedbryde dem? Hvornår har vi stemt for det?

Hvis de fremmede ville leve som vi, hvorfor har de så ikke indrettet samfund som vore? Fordi de hverken vil eller kan, og det skal Europa ikke betale prisen for.

Vi må gå til modstand mod enhver form for islamisk indflydelse i Danmark og i Europa. Islam er et fremmedelement. Ideologien har ødelagt ethvert land, hvor den hersker og den vil også ødelægge Europa. Vi ser det tydeligt i indvandrernes lave uddannelsesniveau, lave beskæftigelse og høje kriminalitet. Vi ser det i parallelsamfundene og i ødelæggelserne i vore byer. Vi oplever det i de terrorangreb, som er planlagt for at knække os.

Europa kan kun knækkes, hvis vi selv vil knækkes. Europa, USA og Rusland nedkæmpede Hitler og Mussolini og Hirohito. Vi kan stadig beskytte Vesten. Hvis vore politikere ikke vil bruge magten til at forsvare Vestens værdier, må vi vælge nye, som kan og vil.

Foreløbig har kun politikerne i Østeuropa vist viljen.

.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810