29.02.2016

Dumhed eller hykleri?

Forfatter: Harry Vinter

Politikere spiller forargede over, at imamer prædiker islam

 

TV2 har "afsløret", at imamer prædiker ud fra koranen og de øvrige islamiske tekster. "Afsløringen" har medført mange forargede kommentarer fra alle politiske partier, hvilket kan undre såre. For kan det virkelig passe, at alle disse politikere ikke aner, hvad islam er? Kan de virkelig diskutere "integration" år efter år uden at ane, at islam ikke lader sig integrere i et demokratisk samfund?

Det er i givet fald rystende.

Man kan vel gå ud fra, at disse politikere har et vist mål af både viden og intelligens, og hvis det er tilfældet, må de mange forargede kommentarer være udtryk for renlivet hykleri. Vi kan derfor roligt tage for givet, at alt vil fortsætte som hidtil, når "forargelsen" har lagt sig om et par ugers tid.

Mantraet vil da fortsat være det, som den socialdemokratiske kulturminister Jytte Hilden formulerede for 20 år siden:

"Den islamiske verden er blevet en mangfoldig del af vores hverdag med spændende butikker og smilende folk. Uden denne påvirkning ville Danmark være farveløs." (Aarhus Stiftstidende 26/3 1996)

For det har ikke skortet på advarsler og informationer fra både Den Danske Forening og talrige andre organisationer og enkeltpersoner igennem de seneste tre årtier.

Visse politikere foretrækker mageligheden i den problemfri drømmeverden frem for at tage vare på den problemfyldte virkelighed.

.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810