25.02.2016

Venligboere:

Forfatter: HV

Flygtninge er velkommen til at voldtage!

 

"Antiracister": Voldtægt varer kun 30 sekunder, mens racisme varer for evigt.

Det er påstanden i en brochure, som venstreekstremister i Tyskland og Frankrig har sat i omløb. De er villige til at lade immigranter voldtage deres koner, kærester, mødre, bedstemødre, søstre og døtre som led i kampen mod "racismen".

Det er helt i tråd med den undskyldning, som et tysk voldtægtsoffer forleden gav til sine voldtægtsmænd i et brev på facebook, som hun tilegnede immigranterne: "Undskyld, at I voldtog mig".

Den antiracistiske kvinde slutter sit undskyldende brev med ordene: "Jeg er så glad for, at I er her. Refugees welcome!"

Det er mere end tvivlsomt, om en voldtægt kun varer 30 sekunder. De psykiske følgevirkninger varer ofte hele livet; og for øvrigt har mange massevoldtægter stået på i timevis.

 

Kilder:

Undskyld mandlige flygtninge

Voldtægt er bedre end racisme

 

Kommentar: Vi nærmer os tilsyneladende den fase i samfundsnedbrydningen, som den kristne libanesiske forfatter Eduardo Farah omtalte i sin bog "Økologisk Ideologi" med disse ord:

"Denne proces, hvor en befolkning i opløsning, begynder at udsende signaler, som viser, at rivalerne kan komme og udslette dets afkom og overtage dets hunner og territorium, er formodentlig den mest sørgelige og mest beskæmmende, selvdestruktive handling, som naturen påfører et menneskeligt samfund."

.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810