19.09.2015

Magthaverne vil have et andet folk

Forfatter: M. Camre

Folket vil have andre politikere

 

 

Regeringen deltager ivrigt i at fortælle folket, at der er en flygtningekrise, som skal løses ved at fordele 160.000 flygtninge i EU-landene. ”Lad os få det problem skubbet væk”, sagde Lars Løkke efter sit pressemøde torsdag 17.09. Det er grotesk – om en måned er der nye 160.000 eller flere og en måned efter igen og sådan fortsætter det indtil EU lukker sine ydre grænser.

Debatten, som den føres af de fleste kommentatorer, har samme tema. Ligesom Andreas Kamm fra Dansk Flygtningehjælp siger de fleste i den snakkende klasse, at EU må tage ansvaret på sig og finde en ”fordelingsnøgle”, som kan bruges igen og igen, når nu voksende dele af Mellemøsten og Afrika vil bo i EU.

Holdningen hos EU-tilhængerne er, at nationalstaterne skal tvinges ind under en central beslutningsproces, som simpelthen flytter alle dem, som kommer til EU, ud i medlemsstaterne efter disses folketal og nationalprodukt. Holdningen er en dyb mangel på respekt for de europæiske folk og en sygelig tilbøjelighed til at ville skabe en multietnisk stat, Eurabia.

De fleste europæere ved bedre. De fleste har samme holdning som ungarerne: vi kan ikke leve med muslimerne, for de vil have deres egen kultur indført, de vil herse og true og regere og vi skal betale, fordi de ikke kan producere ret meget selv.

Europæerne vil forhåbentlig rejse sig imod Bruxelles og Berlin. Vi vil ikke have vore lande ødelagt. Vi vil ikke have et islamiseret Europa. Der er håb om, at alle sætter hegn op, der er håb om, at EU’s centrale magtudøvelse falder sammen. Magthaverne i Bruxelles vil have et andet folk. Folket vil have andre politikere.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller få alene INDSIGT-UDSYN tilsendt.

Du kan også vælge at støtte vores arbejde økonomisk.

Du tegner abonnement her

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810