17.06.2015

Tysk bud på stram indvandringspolitik

Forfatter: SLJ

Inspiration for danske politikere

 

Frauke Petry, en af de tre formænd i AfDs kollektive ledelse - Tysklands nye succesfulde borgerlige parti med repræsentanter i fem delstatsparlamenter og i Europaparlamentet – udtalte for nogle måneder siden, at Tyskland i lyset af en hurtigt skrumpende etnisk befolkning (Tysklands fertilitetsrate har siden først i 70erne ligget på omkring 1,4 barn pr. kvinde) har brug for en afbalanceret demografisk politik, som hviler på fire søjler:

a)      Højtuddannet og faglært arbejdskraft skal holdes i Tyskland via gunstigere skatteregler hvorved emigrationen forventes at kunne holdes nede.   

b)     Immigrationsreglerne skal indrettes således, at kun udenlandsk arbejdskraft i sektorer, hvor der er flaskehalsproblemer, og hvor virksomhederne ikke kan få kvalificerede tyske medarbejdere, skal kunne få arbejds- og opholdstilladelse.

c)      Immigrationsreglerne skal indrettes således, at svært integrerbare udlændinge, som lægger de sociale kasser til last, eller som på anden vis er en byrde, skal formenes adgang.

d)     Familier med børn skal arbejds- og skattemæssigt stilles langt bedre end nu for at stimulere fødselstallet.

 

SLJ 16/6-2016

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810