07.02.2015

Stop russerhadet

Forfatter: Harry Vinter

En personlig opfordring til tankeløse medløbere

STOP RUSSERHADET

Vi har mere til fælles med det kristne Rusland end med noget land i den muslimske verden.

I århundreder så Vestmagterne gennem fingre med tyrkernes undertrykkelse af de kristne folkeslag på Balkan af frygt for, at disse ortodokse kristne skulle give Rusland indflydelse i området. Vestmagterne førte Krim-krigen imod Rusland for at forhindre Rusland i at befri de undertrykte kristne folkeslag, og England truede senere Rusland med krig, hvis Rusland befriede Konstantinopel (Istanbul), som dengang stadig havde kristent befolkningsflertal, fra det tyrkiske herredømme. Vi kan takke englænderne for, at Konstantinopel i dag hedder Istanbul.

Den permanente krigsførelse imod Rusland og det hermed forbundne irrationelle russerhad er blevet en vane, som fortsætter den dag i dag, på trods af den demokratiske udvikling i Rusland efter Sovjetunionens sammenbrud. Stærke kræfter - først og fremmest USA - VIL ikke have et fredeligt og venskabeligt forhold til Rusland.

USA har i årevis presset på for at få EU til at optage det udemokratiske Tyrkiet som medlem, og anonyme kræfter har ligeledes i årevis arbejdet på at gennemføre en islamisering af Europa.

De storslåede idealer om demokrati og folkenes selvbestemmelsesret tages i anvendelse, hvis de kan skade Rusland, og de negligeres, hvis de kan gavne Rusland.

Vestmagterne har hele tiden plejet de mest venskabelige forbindelser med grusomme anti-demokratiske og kvindefjendske stater som Saudi Arabien, mens anholdelse af en gruppe mennesker (Pussy Riot), som forstyrrede gudstjenesten i domkirken i Moskva, bliver udråbt som en frygtelig krænkelse af menneskerettighederne. Her gælder ingen hensyn til kristnes religiøse følelser.

I 1980'erne støttede Vestmagterne de mest reaktionære kræfter i Afghanistan, oprettede Taliban, og sendte landets kvinder lige lukt tilbage til den mørkeste middelalder - ene og alene for at forhindre Ruslands støtte til undervisning og udvikling.

I 1990'erne skaffede USA hellige krigere og våben til Bosniens muslimer, for at de kunne bekæmpe de kristne serbere, som traditionelt har haft et venskabeligt forhold til Rusland.

I 1999 gik  de fleste NATO-lande med USA i spidsen i krig imod Serbien for at få landet til at afstå Kosovo-provinsen til et derboende flertal af muslimske albanere.

I dag forholder det sig stik modsat i det østlige Ukraine. Nu vil NATO ikke tillade et befolkningsflertal at løsrive sig. Dette befolkningsflertal har nemlig sympati for Rusland; og vestlige politikere skruer højere og højere op for den anti-russiske retorik i et sandt krigshysteri.

Hvorfor tvinger Vestmagterne ikke Ukraine til at afstå Østukraine, som de tvang Serbien til at afstå Kosovo?

Svaret er: russerhad.

Tankeløse danske politikere forsøger nu at overgå hinanden med krav om våben til Ukraine, så det formastelige russiske flertal i Østukraine kan underkues. Jeg vil opfordre disse politiker til at overveje, om alt, hvad der udgår fra Washington, nødvendigvis er udtryk for den højeste visdom. Sporene fra bl.a. Vietnam, Afghanistan, Irak og Syrien skræmmer.

"Russerne kommer"-hysteriet er helt ude i hampen. Med hvilket formål skulle Rusland besætte Vesteuropa? Det er absurd.

For at sætte tingene på spidsen, så ville jeg personligt foretrække at blive regeret af den kristne Putin, end at blive regeret af de hadefulde imamer, som de vestlige landes magthavere har travlt med at få installeret i Europa i disse år; og jeg vil hellere være afhængig af gas fra Rusland end fra terror-sponsor-landet Saudi Arabien. Hvis Putin kan sætte en stopper for islamiseringen, så er han for min skyld mere end velkommen til at besætte Danmark den dag i morgen.

Der er meget mere, der forener Vesteuropa og Rusland, end der skiller. Rusland gav os stor litteratur, pragtfuld musik og vægtige bidrag til den videnskabelige og teknologiske udvikling.

Hvad gav den opreklamerede muslimske verden os? Rigtigt: Endeløse problemer.

Jeg opfordrer alle til at tænke med indersiden af hovedet og sætte en stopper for det irrationelle russerhad.

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810