03.02.2015

Aviser løj om Nicolai Sennels

Forfatter: HV

Terror-kritikeren blev rutinemæssigt forsøgt dæmoniseret

BT og Kristeligt Dagblad kryber til korset: Indrømmer usandheder om Nicolai Sennels...!

Mediers og politikeres håndtering af Pegidadk har været chokerende. Dag efter dag har jeg siddet med åben mund og oplevet, hvordan ellers respektable politikere og medier har sendt en sand byge af usandheder mod vores gode og vigtige sag. Vi er i dialog med Pressenævnet og nu er BT og Kristeligt Dagblad som de første krøbet til korset:

BT (altinget.dk/rssitem.aspx?id=1144877):
"BT skrev søndag d. 1. februar, at socialdemokratiske politikere i Københavns Kommune er bekymrede for, om Pegida-talsmand Nicolai Sennels kan bestride sit job som børnepsykolog, idet han mener, 'at muslimer er genetisk disponeret for had og vold'.Det skal understreges, at Nicolai Sennels ikke har sagt ovenstående, men at udlægningen stammer fra socialdemokraten Jonas Bjørn."

Kristeligt Dagblad (ikke online):
"I artiklen 'Islamkritiker ønskes afskediget', bragt i Kristeligt Dagblad i fredags, blev psykolog Nicolai Sennels citeret for at have udtalt, at "muslimer er indavlede og genetisk disponerede for vold og vrede". Dette citat er ikke korrekt gengivet, og Kristeligt Dagblad beklager fejlen."

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810