02.02.2015

Findes der moderate muslimer?

Forfatter: HV

som accepterer en kristen svigersøn uden at slå datteren ihjel?

Der tales meget om moderate muslimer. Kan nogen hjælpe undertegnede med at finde frem til sådan en?

For mig er lakmusprøven, at vedkommende kan acceptere en kristen/ateistisk dansker som svigersøn - uden at dræbe datteren eller udelukke hende fra familien.

Jeg har været på udkik efter en sådan moderat muslim i 20 år - uden at kunne finde nogen. Når nogen har givet mig et eksempel, har det hver gang vist sig, at den pågældende svigersøn har ladet sig tvinge til at konvertere til islam. Han har måttet tilslutte sig de intolerante.

Jeg leder videre efter en moderat muslim, men jeg forventer ikke at finde nogen.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.