20.01.2015

Cherif El-Ayouty's tale ved Pegidas demonstration i København

Forfatter: Cherif El-AyoutyI dag er jeg med fordi Islamister, radikale muslimer og fundamentalister ikke kan få nok af, at udøve terror og de fordømmer det enkeltes menneskes frihed samt insistere på, at de har ene ret til liv på jorden. Som følge heraf, har de berøvet os en kæmpe del af vores ytringsfrihed. Ytringsfriheden er menneskehedens mest værdifuldt ret efter retten til at ånde luften.

Da jeg læst til Civilingeniør i Egypten skulle studenter tilbringe hver sommer i et vestlige land som praktikanter. 90% valgt Vest Tyskland, men jeg valgt Sverige, da jeg var helt vild med Vikingerne, deres historie samt deres blondine. På disse tider, var Egypten en ægte politi stat i lighed med Sovjet Unionen, Maos Kina og Øst Tyskland. Alle dem som tør kritisere regeringen på hvilken som helst måde, faldt ganske normalt ud af deres balkon, da deres kritik udløste sådan selv-morderiske symptomer. Lige efter mine studie, fandt jeg en stilling i Danmark og adopterede øjeblikkeligt landet som mit eget. Jeg blev helt vild med landet her og i 46 år blev jeg aldrig skuffet. Vi har verdens ægte smørehullet. Se bare på værdier, livskvalitet, sport, videnskab, social struktur, mennesker, medborgerskab og ikke mindst, frihed til alt. Ja, næsten til alt.

Siden Danmark besluttede at åbne døren for flytninger fra den muslimske verden, oplevede vi utællelige former for misere og jeg taler ikke kun om terror. Vores liv blev forandret gevaldigt. Selvom der står der tydeligt i Grundloven, at religionsudøvelse ikke må stride mod dansk sædvane, så har vi fjernet flæsk, leverpostej, juletræet samt julemaden fra skoler og andre offentlige steder.

Så godt som alle integrations bestræbelse, har slået fejl. Venlighed, åbenhed, gæstfrihed, forståelse, uddannelse, forsoning, tilgivelse og medfølelse gav så lidt positiv resultat, at vi kan vinke farvel til 99% af de milliarder vi har brugt på integrationen. Til gengæld, fik vi en spandfuld af ubehageligheder såsom utryghed i vores eget land. Havde vi inviteret en halve million kineser til Danmark i 80ne, havde vi i dag verdens rigeste land og et dansk koloni bygget på vores egen teknologi og midler på planeten Mars. Og dette, uden at være generet eller kunne bemærke disse indvandreres tilstedeværelse.

Selvfølgelig har vi oplevet mange positive eksempler på muslimer som integrere sig vældigt godt i vores samfund med masser af gode resultatet i forretning, kunst og videnskab. Men vi kan ikke hævde at majoriteten af nye danskere er vel integreret. I lighed med tusindvis af moderate og fredelige vel integrerede muslimer i Danmark, kan jeg godt forstå, at danskerne kan være i dag på vagt ved at høre et muslimsk navn eller møde en indvandre på gaden. Desværre er den mistro berettiget. Jeg, som mange andre muslimer, skammer mig over det, radikaliserede muslimer misbruger Islam til.

Mange danskere blev generet med bøder og endda drabsforsøg fordi de udtalte deres meninger om de uintegrerebare indvandrere eller deres religion. Dette er bemærkningsværdigt, da vi roser os selv for at være det mest fri land i verden, når det kommer til ytringsfrihed. Her finder jeg det absurd, at vores Statsminister, Forsvarsminister samt Justitsminister deltager i demonstrationen i Paris for ytringsfrihed og støtte til ofrene fra Charlie Hebdo, mens vi her i Danmark har en såkaldt racisme og en blasfemi paragraf, der groft begrænser vores ytringsfrihed. Alle medarbejdere i Charlie Hebdos redaktion, som vores regering hylder offentligt, ville i dag sidde i fængsel i Danmark for blasfemi, racisme m.m., havde deres blad udkommet her i landet.

Vi kæmper mod vores fjender i udlandet, mens nogle muslimske danske statsborgere rejser til Syrien og Irak for at kæmpe mod vores egne soldater og vender hjem efter deres tur derover til Danmark og fører et helt normalt liv med kontant hjælp, som om de bare har været på ferie på Mallorca. Disse muslimer bliver ikke dømt for landforræderi, frataget deres dansk nationalitet og udvist fra landet. Er det rimeligt?

Praktisk talt, alle danskere der rejser for at tilslutte sig ISIS og andre terror organisationer modtager deres muslimske uddannelse i en bestemt moské i Århus. Regeringen vil ikke lukke den moské. Er det fornuftigt?

PET holder øje med alle dem som støtter terrorismen og kæmper side om side med ISIS, men kan intet gøre for at forhindre dem. Dette er absurd.

Siden 9/11 kan vi konstatere, at selv om næsten 3.000 uskyldige døde den dag og som er den allerhøjeste antal ofre for en enkelt islamisk terror aktion, blev antallet af disse aktioner øget konstant år efter år. Islamisk terrorister færdes blandt os og udfører deres modbydelige gerninger lige når det passer dem. Det er godt nok at, vores PET afværger mange terror aktioner, men en lykkede aktion ud af ti er stadigt uacceptabelt. PETs ressourcer må mindst tredobles.

De fleste af danskerne samt de fleste af de muslimer vi er i kontakt med under vores dagligdag, betragter muslimske terrorister, som ”ikke muslimer” og deres aktioner stammer ikke fra ”Islam”. Dette kan ikke være mere forkert. Islamister, som udfører terror, retfærdiggør deres handlinger med at sige at det er Islam. Og de har fuldstændig ret. Der findes kun en Islam, en Koran og de skal reformeres grundigt

Nu kommer vi til spørgsmålet: Hvad gøre vi fremover for at løse vores problem med Islamister? Vores regering er lammet af vores civiliserede love og forfatning der desværre har ikke taget højde for den situation, hvor etniske danskere i deres eget hjemland skal håndtere totalt fremmede kulturer, der kan lige så godt kunne stamme fra andre planeter. Vores forfatning samt love skal efterjusteres med tiderne til fordel for os danskere.

Ved siden af de foranstaltninger jeg nævnte tidligere, anbefaler jeg at danne en folkelig modstands bevægelse i lighed med den vi havde under anden verdens krig for at bekæmpe besættelsen. Nej, jeg mener ikke at vi skal danne bevæbnede vagtgrupper der færdes rundt omkring i mørket med gevær i hånden og angriber radikaliserede muslimer. Det jeg forventer er at der kan bruges mange høj teknologiske midler til at forsvare landet mod ekstremisternes voldelig planer ved for eksempel at hakke deres propagandist hjemmesider, overvåge deres penge overførelser til andre radikale grupper, holde øje med deres møder eller skjule steder samt deres rekrutterings procedure. Et stort of gratis hjælp for PET og bestemt ikke ulovlig.

Alle arabiske stater kontrollerer hvad imamerne præker om fredagen på moskeer. I dag kan danske politi overvåge radikaliserende imamer og udvise de fanatikere, som bryder Danmarks Grundlov. Meget enkelt.

Udover det, skal racisme paragraffen afskaffes. Ytringsfriheden må ikke begrænses til hvilket som helst niveau under 100%. At være bange for konsekvenser for vores frihed til at kritisere fordi vi måske røre ved andres sensibilitet, formindsker vores livskvalitet. Jeg bliver ikke fornærmet når jeg bliver kaldt alle mulige nedværdigende navne. Jeg ved godt jeg ikke er en hund, en æsel, en dumrian eller stammer fra et horehus, jeg kender min egen værdi, jeg ved hvem jeg er og vis andre syns anderledes, så er det deres problem. Hvordan kan en gud bliver fornærmet? Hvis man hævder, at ens profet er den bedste menneske i historien, hvordan kan man fornærmer ham? Er han ikke hævet over alle og derfor kan ikke røres? Siger ikke dem som er mest følsom over fornærmelse at hunden gø mens karavanen går videre ugeneret?

De mest udsatte folk for at være slået ihjel i vores samfund er dem som søger sandheden og udtrykke sig frit om den, altså journalisterne og forfattere. Dette er fordi i vores vestlige samfund står ytringsfrihed højest på vores værdier og fundamenter for en høj livskvalitet. Og dette skal vi forsætte med at kæmpe for og ikke acceptere at blive kuet ned at dem der hader os fordi de ved vi har ret og vi lever i frihed, hvilket de ikke gør.

Jeg lyder måske som en radikal, men kom bare selv med et forslag.

Noget skal gøres.

-- 

Cherif El-Ayouty

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810