23.04.2014

IKEA og halal

Forfatter: HV

Halal-certificering er en muslimsk pengemaskine

Læserbrev i Lokalavisen Taastrup d. 22/4 2014:

IKEA og halal

Jeg deler Kenneth Kristensen Berths skuffelse over IKEAs knæfald for muslimers krav om, at svinekødspølser bliver erstattet med halal-certificerede fjerkræpølser. Beslutningen er ikke blot et slag i ansigtet på alle ikke-muslimske kunder, den krænker faktisk også muslimer ved at opkræve penge for en ydelse, som ikke er foreskrevet i islams hellige skrifter.

Halal-certificering er en pengemaskine, som driftige muslimer opfandt for relativt få år siden. De tjener selvsagt intet på salg af svinekødspølser, men når der i stedet bliver solgt halal-certificerede pølser, så klinger det lystigt i pengekassen. Antallet af produkter, der certificeres, udvides konstant og omfatter bl.a. appelsinjuice, mælk, brød, kosmetik, medicin, slik - og påskeæg! Produkterne mærkes ikke nødvendigvis, så forbrugerne har ingen mulighed for at bortvælge dem.

Det er komplet uacceptabelt, at kristne, buddhister, hinduer og ateister skal betale for et certifikat, de hellere var foruden. Det er oven i købet lovstridigt, for i følge grundlovens § 68 har ingen pligt til at yde bidrag til anden gudsdyrkelse end sin egen.

Ansvarsløse politikere har stiltiende accepteret, at religiøse organisationer har tiltaget sig ret til at beskatte forbrugsvarer. Hvis Kenneth Kristensen Berth vil bekæmpe denne urimelighed, kan han regne med min stemme ved næste valg.

 

 

http://boycotthalal.org/halal-financing-terrorism-via-zakat/

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810